Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?
Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 19:21
31/289 anonim válasza:
30,miért lenne fóbiás az,aki nem kéri a holtást?
32/289 anonim válasza:
Nem azok a fóbiások akik nem kérik hanem azok, akik teleüvöltik a netet az oltásellenes ordas hülyeségeikkel...
34/289 anonim válasza:
34
Mert már a 4. nél más szerint?
35/289 anonim válasza:
Szerintem a vaxosok elakadtak az 1-nél.Ez van.
36/289 anonim válasza:
Amúgy a vírusrettegők kicsit lemaradtak.Most az oroszok miatt kell rettegni.Csak szólok.
37/289 A kérdező kommentje:
Szerintem aki hisz a vakcinák tömegpusztítófegyver-mivoltában, azt hagyjuk meg ebbéli hitében. Ahogy mondani szokás, ne vedd el az ápolttól a rögeszméjét, ki tudja mit talál majd helyette:)
Szerintem koncentráljunk Karikóra, hogy ő milyen megfontolásból tévedt erre a gonosz útra, ahol jár. Köszönöm!
2023. dec. 16. 00:46
38/289 anonim válasza:
Öööö... milyen gonosz útról beszélsz?
Továbbra sincsenek vírusrettegők...
39/289 anonim válasza:
39,sajnos de,hipochonderek szegények.
40/289 anonim válasza:
Hipochonderek mindig is voltak,
De a vírusrettegéstől az elég messze van.
Az oltástól a hülye konteók miatt sokkal többen fossák össze a bokájukat félelmükben.
Általában a tanulatlan, alacsony intelligenciájú emberek az oltásellenesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!