Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?
3! Láttam olyan beteget, aki invermectinnel kezelte a covidját!
A Covidból valóban kigyógyult! Valószínűleg kigyógyult volna mindenféle gyógyszer nélkül. invermectin miatt viszont három hétig feküdt kórházban, mire kipucolták belőle...
11 "A Covidból valóban kigyógyult! Valószínűleg kigyógyult volna mindenféle gyógyszer nélkül."
Akkor minek kellett kifejleszteni a vakcinát? Minek kellettek lezárások? He? 🤔
"invermectin miatt viszont három hétig feküdt kórházban, mire kipucolták belőle..."
Mert tiltottak a huumán gyógyszer vásárlását még külföldröl is, így lovaknak szántat kellett vennie. Afrikában ilyen baj nem volt
Ritkán olvasni ilyen ostoba hozzászólást...
Te beszélsz ostoba hozzászólásról, miközben azt sem érted miért fejlesztették a vakcinát és miért kellettek a lezárások?
🤣🤣🤣
15:
Hanem mennyi?
Én sosem mondtam, hogy gyógyszer nélkül is mindenki kigyógyul a kovidból.
Igazad van, az egy víruscsalád.
Akkor viszont konteós vagy mert elhitted azt a sok hülyeséget, amit a pfizer oltásokról találtak ki a konteósok.
Mindenhol pfizerrel oltott hullahegyeket látnak, de csak ők.
A való életben ennek semmi nyoma, de ez az apróság őket valahogy nem zavarja. .🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!