Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a magyar vakcinakonteósok...

Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?

Figyelt kérdés

2023. dec. 13. 19:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/289 anonim ***** válasza:
25%

19#! Kérdezd meg erről a néhai körzeti orvosomat is, aki három pfájzer után lebénult és tolókocsiba kényszerült! De megkérdezheted azokat is, akik addigi életükben soha meg nem tapasztalt, őket mozgásukban korlátozó ízületi elváltozásokat szenvedtek el abból a fajtából, amelyet megvizsgálva "szakorvosok" is vakargatják a fejüket, mert fogalmuk sincs, hogy mivel állnak szembe, - csak találgatnak, mint III. osztályú kuruzsló az erdőszéli jurtában! A hab a tortán, hogy ezek közül akit ismerek is személyesen, annak "orvos" ajánlotta a pfájzert, - mondván, hogy a már megélt, összeszedett betegségeivel csak ez egyeztethető össze!

És hogy tovább menjek: nem mondhatta azt - akiről írtam, - hogy köszöni, nem kéri, mert akkor az egyetlen bevételi forrását veszítette volna el - az intézményesített munkáltatói soft-terrornak köszönhetően!

2023. dec. 14. 10:17
 22/289 anonim ***** válasza:
75%

Látod ez a baj a sok agyhalott oltásellenessel.

Ha valaki oltott volt és megbetegszik, az csakis kizárólag az oltás miatt lehetett szerintük.

Aki meg nem volt oltott, az hát sajnos lebetegedett valamiért.

Az is érdekes, hogy kizárólag az oltásfóbiások ismerősei betegednek le az oltástól. :D

Az ne is zavarjon,hogy egy betegségnek sem nőtt meg az előfordulási rátája.

Meg az oltott hullahegyeket sem látni sehol.

Az ilyen apróságok sosem zavarják az elmeroggyantakat.

Csak fújják szakadatlanul a hülyeségtrombitájukat ész nélkül...

2023. dec. 14. 11:11
 23/289 anonim ***** válasza:
27%
Nem, nem az a baj, amit firkálsz, hanem az, hogy képtelen vagy elfogadni azt, hogy másoknak a tiedével nem egyező véleménye, esetleg önálló gondolata, vagy személyes tapasztalata van.
2023. dec. 14. 11:17
 24/289 anonim ***** válasza:
41%
22! Igen ez nekem is feltűnő, nekem egy ismerősömnek sem lett semmi baja az oltástól...de a konteósoknál ott MINDENKI! 🤣🤣
2023. dec. 14. 11:17
 25/289 anonim ***** válasza:
70%

12! Olvass utána, akinek fél agya is van, érti.

Persze, hogy tiltották, mintha valaki allergia gyógyszert szedne szívinfarktust, haszna nincs. De még árthat pluszban.

2023. dec. 14. 11:19
 26/289 anonim ***** válasza:
23%

A gond veled az, hogy kevered a véleményt az alaptalan rágalmazással.

Ha én azt mondom, hogy te pedofil, csaló, tolvaj vagy, akkor az vélemény és tiszteletben kell tartani?

Az egész oltásellenesség merő rágalmazás.

Mindenki hazudik, (kb. százezrek világszerete), a pfizer oltást megalkotók tömeggyilkosok, népirtók, stb...

Csak ilyeneket lehet olvasni a facebookon bármilyen, vakcinával vagy karikóval kapcsolatos hír alatti hozzászólásokban a konteós agyhalottaktól.

Szerinted ezeket lehet "véleménynek" nevezni?

2023. dec. 14. 11:24
 27/289 anonim ***** válasza:
18%
A körülöttem élő oltott és nem oltott emberek tapasztalatai összegezve formáltam véleményt. Speciel, én nem kértem egyszer sem pfájzert, - azon kívül, hogy köhécselek, nincs érdemi problémám. Ennyit az oltásellenességről! Azoknak viszont visszatérő és nem ilyen kis léptékűek a problémáik, akikről írtam! Például természetesnek nem tekinthető - szerintem, - hogy valakinek meg kell állnia sík terepen a saját tempójában gyaloglás közben is 30 méterenként, mert nem kap levegőt. Nincs baj a szívével, nincs baj a tüdejével, nincs gond a pajzsmirigyével és a vércukrával sem, nem lett nehezebb a testsúlya sem és nem túlkoros, mégis előkerült a probléma, amely nem létezett azt megelőzően, hogy nem került kapcsolatba ezzel a kotyvalékkal. Fájdalomcsillapítókon él, mert a térde lerohad, - az "orvosok" meg köszönik szépen, jól vannak annak ellenére is, hogy felkereste őket az ember, akiről most írtam! Igen, vannak olyan történések a világban, amiről azt gondolod, hogy nem léteznek és ezért képes vagy úgy beállítani a tudatlanságodat, hogy amiről nem tudsz, az nem is létezik! De igen! Létezik!
2023. dec. 14. 11:36
 28/289 anonim ***** válasza:
59%

"vannak olyan történések a világban, amiről azt gondolod, hogy nem léteznek és ezért képes vagy úgy beállítani a tudatlanságodat, hogy amiről nem tudsz, az nem is létezik!"

Hol írtam én ilyet vagy utaltam ilyenre?

Az a gond veled is, hogy képtelen vagy globálisan nézni ezt.

Neked van X ismerősög amiből Y oltatlan és azok közül az 1-2 lebetegedett olyan betegségekben, amik a kovid elleni oltások előtt is voltak.

Ebből meg fogod magad, az oltásokra kened és általánosítasz.

Azt kell nézni, megnövekedett-e a halálozások száma (nem) és hogy valamely betegségek előfordulási rátája (szintén nem).

Akkor miért is nem szabad ezeket "az óttástóó lett beteg az egyik ismerősom" idiótákat kiröhögni meg ledegradálni?

Amúgy meg eddig MINDEN gyógyszernek vagy védőoltásoknak voltak (és lesznek is) mellékhatásai vagy hozzájuk köthető halálozások.

Nem újdonság.

Azonban a kovid elleni védőoltások esetében sem nagyobb ez az arány a többihez képest.

2023. dec. 14. 11:45
 29/289 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom,mert én csak vírusrettegőket ismerek.
2023. dec. 15. 23:15
 30/289 anonim ***** válasza:
69%

Én meg egy vírusrettegőt sem ismerek.

Oltásfóbiásokat, akik csupa hazugságot hoznak fel a fóbiájuk mellett, viszont sokat.

2023. dec. 16. 00:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!