Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi hazánk szavazók, nem...

Mi hazánk szavazók, nem gondoljátok, hogy Dúró Dóra most kicsit elvetette a sulykot?

Figyelt kérdés
Az ATV-ben arról beszélt, hogy az egész kiállítást nem lett volna szabad megtartani, és felnőttek se nézhessenek ilyeneket a Nemzeti Múzeumban. Szerintem Mo.-n benne van az alaptörvényben, hogy szabadon lehet véleményt nyilvánítani, és itt is ez történt. Tehát a legmagasabb szintű hazai törvény értelmében mindenféle véleménynek teret lehet engedni (nyilván amíg nem mocskolódás). Oké, 18 alattiak ne mehessenek be, de az, hogy felnőtteknek se engedné szerintem már túlzás. Miért jó ez a lehetetlenítsünk el mindent, ami nem egyezik a véleményünkkel hozzáállás?

2023. nov. 9. 12:08
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
80%
Tóth Gabi új dala, az eredeti egyébként egy orosz népdal, amelynek címe Két gitár címmel. Ezt Tóth Gabi is elismerte, jelezte hogy nem lopta, egy orosz népdalt írtak át.
2023. nov. 9. 15:18
 22/49 anonim ***** válasza:
14%
Aha. Az egy. És a többi? Arról volt szó, hogy "orosz népdalokat"...
2023. nov. 9. 15:20
 23/49 anonim ***** válasza:
88%

"Aha. Az egy. És a többi? Arról volt szó, hogy "orosz népdalokat"..."

A többiről még nem ismerte be nyilvánosan a hősöd, érd be most még ezzel :D

2023. nov. 9. 15:40
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

Dúró Dóra egy szélsőjobbos politikus, nem túl intelligens, veszélyes, úszító magatartást tanusít.

Nála csak a Férje ostobább, ha ezeken múlna, ismételten létrejönnénak a koncentrációs táborok stb...

A homoszexualitást nem lehet nevelni, az genetikailag determinált, attól senki sem lesz meleg ha megnéz egy ilyen képet, igen heteroszexuálisként nem kifelyezetten vonzó számomra sem, de a homokosnak nevelés az szimpla butaság.

Itt azért van zavar a fejekben.

2023. nov. 13. 20:13
 25/49 anonim ***** válasza:
77%
Fideszes értékrend 2023, ha már Putyin szerelem van, gyűlölni is ugyanúgy szeretnek.
2023. nov. 13. 20:19
 26/49 anonim ***** válasza:
0%

"A homoszexualitást nem lehet nevelni, az genetikailag determinált"

Erre hol van bizonyíték?

2023. nov. 13. 20:34
 27/49 anonim ***** válasza:
77%

Hát ezt már rég tudják a pszihiáterek, nézz utánna, ez már a prepubertánsban tettenérhető.

Nem nevelés kérdése!!!

[link]

Az egyetemen már a tanáraink is a genetikát jelölték meg mint domináns tényezőt. A régi iskola mindent a nevelésre, neveltetésre vezetett vissza, de ez már rég megdőlt.

Olyan előfordulhat, hogy valakinél pszihés problémák lépnek fel és önmagát homoszexuálisként jellemzi, de ez esetben betegségről van szó.

2023. nov. 13. 20:54
 28/49 anonim ***** válasza:
54%
"a pontos okokat és kialakulásának körülményeit mindeddig nem tudták megfejteni"
2023. nov. 13. 21:09
 29/49 anonim ***** válasza:
77%

Jelentős a genetikai determinizmus, olvasd végig.

[link]

De mint mondtam a genetikai meghatározotttságot a kutatók már rég gyanították, bár úgy néz ki, hogy nem egy gén a felelős.

Olvass. mielőtt kiemelsz valamit a főcímből. :)))

2023. nov. 13. 21:14
 30/49 anonim ***** válasza:
69%
Én is most hallottam egy előadást amiben a genetikát jelölték mint fő tényezőt, ha jól tudom még az agy különböző területei is kimutattak eltéréseket.
2023. nov. 13. 21:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!