Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi hazánk szavazók, nem...

Mi hazánk szavazók, nem gondoljátok, hogy Dúró Dóra most kicsit elvetette a sulykot?

Figyelt kérdés
Az ATV-ben arról beszélt, hogy az egész kiállítást nem lett volna szabad megtartani, és felnőttek se nézhessenek ilyeneket a Nemzeti Múzeumban. Szerintem Mo.-n benne van az alaptörvényben, hogy szabadon lehet véleményt nyilvánítani, és itt is ez történt. Tehát a legmagasabb szintű hazai törvény értelmében mindenféle véleménynek teret lehet engedni (nyilván amíg nem mocskolódás). Oké, 18 alattiak ne mehessenek be, de az, hogy felnőtteknek se engedné szerintem már túlzás. Miért jó ez a lehetetlenítsünk el mindent, ami nem egyezik a véleményünkkel hozzáállás?

2023. nov. 9. 12:08
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
65%
Én azon gondolkodtam, hogy, ha valami, akkor ez biztos meghozhatja a születésszám növekedését Magyarországon. Egy olyan országban, ahol botrányosan alacsony a születési ráta és az ország már-már kihalásának kockázata áll fenn, mi ez, ha nem a legnagyobb segitség a leendő magyar családoknak...
2023. nov. 9. 12:54
 12/49 anonim ***** válasza:
85%

Kitehetett volna egy 18+ -os táblát, mint a tv-ben.

Ott sem ellenőrzi senki, hoga valóban 18+ -osok nézik.

2023. nov. 9. 13:02
 13/49 anonim ***** válasza:
37%
De igen.A fidesz kormányoz,Dúró gumicsontokkal komolytalan.
2023. nov. 9. 13:04
 14/49 anonim ***** válasza:
78%

Mit vársz?

Nemzetünk ősanyjának szerepében tetszelgő Tóth Gabi orosz népdalokat átírva énekel magyar nyelven, és a fideszista magyarok boldogok

Boldogok ha Putyin sikerek ér el a szomszédaink mészárlásában, boldogok ha kicseszünk a szövetségünkkel, az EU-val, boldogok ha elmenekül sok százezer magyar más országokba, boldogok ha 1500 bűnöző külföldi embercsempészt szabadon engedünk, boldogok ha korházi osztályok szűnnek meg, iskolák zárnak be, stb.

A fideszisták sajnos egy nagyon zavart elméjű csoport.

2023. nov. 9. 13:05
 15/49 anonim ***** válasza:
76%
Duró Dórát, (és minden más politikus is) kötelező évenkénti pszichológiai kivizsgálásra kötelezném. Azért ilyen pszichopaták ne döntsenek már emberek életéről.
2023. nov. 9. 13:36
 16/49 anonim ***** válasza:
3%

"mi a különbség a művészet és a propaganda között"

Szerinted mi? Hol a határ?

2023. nov. 9. 13:43
 17/49 anonim ***** válasza:
26%

"... gyerekek ... Döntsenek szabadon mit szeretnének."

Ha rájuk lenne bízva, szerinted bejárnának a tanórákra, írnának házi feladatot meg dolgozatokat? Biztos, hogy jó lenne, ha szabadon dönthetnének a gyerekek, hogy mit szeretnének?

2023. nov. 9. 13:45
 18/49 anonim ***** válasza:
74%
De nagyonis. Korábban sok hasznos dolgot mondott, de mostanában egyre hülyébb lesz. Ez a nemzeti múzeumos ügy, a könyvégetées, meg a mindenáron való gyerekcsinálásra buzdítás már túl sok. Ha ezek a húzásai nem lettek volna, még szavaztam is volna rá, de így már nem.
2023. nov. 9. 13:56
 19/49 anonim ***** válasza:
86%

Én a Mi hazánkra szavaztam legutóbb. Nem meggyőződésből, csak még náluk értettem a legtöbb dologgal egyet, viszont sok mindenben velük sem.

Ettől függetlenül Dórikát rém ostobának tartom, kár, hogy ő a hangadó ebben a pártban. Nem valószínű, hogy legközelebb rájuk szavazok.

2023. nov. 9. 14:13
 20/49 anonim ***** válasza:
28%

"Tóth Gabi orosz népdalokat átírva énekel magyar nyelven"

Hol? Mikor?

2023. nov. 9. 14:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!