Mi hazánk szavazók, nem gondoljátok, hogy Dúró Dóra most kicsit elvetette a sulykot?
Kitehetett volna egy 18+ -os táblát, mint a tv-ben.
Ott sem ellenőrzi senki, hoga valóban 18+ -osok nézik.
Mit vársz?
Nemzetünk ősanyjának szerepében tetszelgő Tóth Gabi orosz népdalokat átírva énekel magyar nyelven, és a fideszista magyarok boldogok
Boldogok ha Putyin sikerek ér el a szomszédaink mészárlásában, boldogok ha kicseszünk a szövetségünkkel, az EU-val, boldogok ha elmenekül sok százezer magyar más országokba, boldogok ha 1500 bűnöző külföldi embercsempészt szabadon engedünk, boldogok ha korházi osztályok szűnnek meg, iskolák zárnak be, stb.
A fideszisták sajnos egy nagyon zavart elméjű csoport.
"mi a különbség a művészet és a propaganda között"
Szerinted mi? Hol a határ?
"... gyerekek ... Döntsenek szabadon mit szeretnének."
Ha rájuk lenne bízva, szerinted bejárnának a tanórákra, írnának házi feladatot meg dolgozatokat? Biztos, hogy jó lenne, ha szabadon dönthetnének a gyerekek, hogy mit szeretnének?
Én a Mi hazánkra szavaztam legutóbb. Nem meggyőződésből, csak még náluk értettem a legtöbb dologgal egyet, viszont sok mindenben velük sem.
Ettől függetlenül Dórikát rém ostobának tartom, kár, hogy ő a hangadó ebben a pártban. Nem valószínű, hogy legközelebb rájuk szavazok.
"Tóth Gabi orosz népdalokat átírva énekel magyar nyelven"
Hol? Mikor?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!