Mi hazánk szavazók, nem gondoljátok, hogy Dúró Dóra most kicsit elvetette a sulykot?
Több előadó, oh igaz, bocsi elírtam:)
De ha már csak ebbe tudsz belekötni :)))
Tényleg iratkozz be valamelyik kurzusra :)
"Kutatóként végeztem. :) Ott kötelező volt felvenni kurzusokat, az egyik volt pl. a pszihológia."
Aha, biztos kutatóként végeztél pszichológiai tanulmányok után, ha következetesen rosszul írod magát a szót is...
Nem pszichológusként, csupán fel kellett venni ezt a kurzust.
Viszont eltekintve a helyesírási bakitól, tényleg őszintém mondom, hogy nézz utána, vagy beszélgess el szakemberekkel.
Ne haragudj, de nyilvánvaló dolgokat cáfolsz, rosszul következtetsz.
Tehát egyetem (pl. ELTE), a megfelelő kurzus és mindjárt tisztábban látsz, mert ez így egy parttalan vita.
"Nem pszichológusként"
Nem is azt írtam...
"eltekintve a helyesírási bakitól"
Nem csak helyesírási baki, ha rendszerszerűen rosszul írsz több pszicho-val kezdődő szót is azok után, hogy állítólag egyetemi szinten tanultad a tantárgyat.
Az LMBTQ mozgalomban az a furcsa, hogy alig hangoztatják a konkrét követeléseiket: melegházasság, örökbefogadás joga.
Show-t és kampányt, divatot és pop kultúrát csinálnak, gyerek-programokat, mesekönyveket mert ez a meggyőzés útja.
A karnevál, a koncert, a tiktok, a youtube ez a meggyőzés útja.
Rájöttek, hogy száraz követelésekkel, igazságosság, egyenlőség hangoztatásával semmire se mennek.
A rossz hír, hogy az 1100 éves magyar tradícióval szembe került, egy újabb sikeres mozgalom.
Lejárt a spengleri kulturális-civilizációs ezer évünk.
Ez a történelmi út, ami gravitációs, a megsemmisülés felé sodor minket.
Ezt köll ma túlélnie a magyarságnak.
A legfontosabb ki kell utasítani a hazaárulókat.
Ez lehet akár 2 millió ember is, de a németországnyi Finnország jól van 7 millió emberkével.
A bevándorlóknak, kissebsségeknek területi igényeik lesznek 50 év alatt kb. Nó migrik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!