Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi hazánk szavazók, nem...

Mi hazánk szavazók, nem gondoljátok, hogy Dúró Dóra most kicsit elvetette a sulykot?

Figyelt kérdés
Az ATV-ben arról beszélt, hogy az egész kiállítást nem lett volna szabad megtartani, és felnőttek se nézhessenek ilyeneket a Nemzeti Múzeumban. Szerintem Mo.-n benne van az alaptörvényben, hogy szabadon lehet véleményt nyilvánítani, és itt is ez történt. Tehát a legmagasabb szintű hazai törvény értelmében mindenféle véleménynek teret lehet engedni (nyilván amíg nem mocskolódás). Oké, 18 alattiak ne mehessenek be, de az, hogy felnőtteknek se engedné szerintem már túlzás. Miért jó ez a lehetetlenítsünk el mindent, ami nem egyezik a véleményünkkel hozzáállás?

2023. nov. 9. 12:08
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
17%

Több előadó, oh igaz, bocsi elírtam:)

De ha már csak ebbe tudsz belekötni :)))

Tényleg iratkozz be valamelyik kurzusra :)

2023. nov. 14. 09:22
 42/49 anonim ***** válasza:
26%

"Kutatóként végeztem. :) Ott kötelező volt felvenni kurzusokat, az egyik volt pl. a pszihológia."

Aha, biztos kutatóként végeztél pszichológiai tanulmányok után, ha következetesen rosszul írod magát a szót is...

2023. nov. 14. 10:20
 43/49 anonim ***** válasza:
18%

Nem pszichológusként, csupán fel kellett venni ezt a kurzust.

Viszont eltekintve a helyesírási bakitól, tényleg őszintém mondom, hogy nézz utána, vagy beszélgess el szakemberekkel.

Ne haragudj, de nyilvánvaló dolgokat cáfolsz, rosszul következtetsz.

Tehát egyetem (pl. ELTE), a megfelelő kurzus és mindjárt tisztábban látsz, mert ez így egy parttalan vita.

2023. nov. 14. 10:30
 44/49 anonim ***** válasza:
26%

"Nem pszichológusként"

Nem is azt írtam...

"eltekintve a helyesírási bakitól"

Nem csak helyesírási baki, ha rendszerszerűen rosszul írsz több pszicho-val kezdődő szót is azok után, hogy állítólag egyetemi szinten tanultad a tantárgyat.

2023. nov. 14. 10:45
 45/49 anonim ***** válasza:
17%
Minden jót kívánok és sok sikert a tanulmányaidhoz.
2023. nov. 14. 10:46
 46/49 anonim ***** válasza:
61%

Az LMBTQ mozgalomban az a furcsa, hogy alig hangoztatják a konkrét követeléseiket: melegházasság, örökbefogadás joga.

Show-t és kampányt, divatot és pop kultúrát csinálnak, gyerek-programokat, mesekönyveket mert ez a meggyőzés útja.

A karnevál, a koncert, a tiktok, a youtube ez a meggyőzés útja.

Rájöttek, hogy száraz követelésekkel, igazságosság, egyenlőség hangoztatásával semmire se mennek.

A rossz hír, hogy az 1100 éves magyar tradícióval szembe került, egy újabb sikeres mozgalom.

Lejárt a spengleri kulturális-civilizációs ezer évünk.

Ez a történelmi út, ami gravitációs, a megsemmisülés felé sodor minket.

Ezt köll ma túlélnie a magyarságnak.

A legfontosabb ki kell utasítani a hazaárulókat.

Ez lehet akár 2 millió ember is, de a németországnyi Finnország jól van 7 millió emberkével.

A bevándorlóknak, kissebsségeknek területi igényeik lesznek 50 év alatt kb. Nó migrik.

2023. nov. 14. 11:43
 47/49 anonim ***** válasza:
29%
Duró Dórát kéne ledarálni a gyerekeivel együtt. Aztán maradványait megetetni a kutyákkal
2023. nov. 14. 15:42
 48/49 anonim ***** válasza:
17%
Jó az a Mihazánk. A 47-es meg gyilkosságra buzdító felbujtó. Ejnye.
2023. nov. 14. 16:13
 49/49 anonim ***** válasza:
Van olyan "okos", aki még beveszi, hogy ez nevelés 🤣
nov. 25. 21:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!