Mi hazánk szavazók, nem gondoljátok, hogy Dúró Dóra most kicsit elvetette a sulykot?
Figyelt kérdés
Az ATV-ben arról beszélt, hogy az egész kiállítást nem lett volna szabad megtartani, és felnőttek se nézhessenek ilyeneket a Nemzeti Múzeumban. Szerintem Mo.-n benne van az alaptörvényben, hogy szabadon lehet véleményt nyilvánítani, és itt is ez történt. Tehát a legmagasabb szintű hazai törvény értelmében mindenféle véleménynek teret lehet engedni (nyilván amíg nem mocskolódás). Oké, 18 alattiak ne mehessenek be, de az, hogy felnőtteknek se engedné szerintem már túlzás. Miért jó ez a lehetetlenítsünk el mindent, ami nem egyezik a véleményünkkel hozzáállás?2023. nov. 9. 12:08
1/49 anonim válasza:
"és felnőttek se nézhessenek ilyeneket a Nemzeti Múzeumban"
Ez nem feltétlenül arról szól, hogy felnőtteknek se engedné. Talán csak úgy gondolja, hogy máshová kéne vinni a kiállítást, nem épp a Nemzeti Múzeumba.
2/49 anonim válasza:
Azt, hol lehet jelezni, ha én pl nem szeretném, hogy a gyerekem Dúró Dórát bármilyen formában is beszélni lássa, vagy hallja? Én féltem a gyerekem Dúró Dórától.
3/49 anonim válasza:
Én még magamat is féltem tőle, elmeháborodott egy nőszemély!
5/49 anonim válasza:
Általános buzulási tilalmat kell bevezetni, hogy az ilyesmi mindenhol és mindenkinek egyaránt tiltott legyen.
6/49 anonim válasza:
5 és azt, hogy csinálod? Bemászol az ágyamba és velem alszol?
7/49 anonim válasza:
Szerintem ne egy náci könyvdaráló asszonyság mondja meg, hogy minek van helye a Nemzeti Múzeumban és minek nincs.
Pláne ha fogalma sincs mi a különbség a művészet és a propaganda között.
8/49 anonim válasza:
Ezért nem szabad szellemileg beteg embereket megtenni képviselőnek.
Valamiért mindig ezek vágynak legjobban a hatalomra, hogy irányítsanak másokat, megmondják mások mit tegyenek, miközben sem otthon, sem a fejben ezeknél sosincs rendben minden.
9/49 anonim válasza:
Miért ne nézhessék meg akár gyerekek is? Attól nem lesz semmi bajuk, hogy ilyet is látnak. Döntsenek szabadon mit szeretnének. Az meg, hogy felnőttek sem, az elmebaj
10/49 anonim válasza:
Putyin gyilkos háborújának is sok magyar tapsol sok magyar, akkor már enneknis fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!