Tisza szavazók, melyik megoldásnak örülnétek? Maradjon a fidesz, vagy legyen Tisza és egyéb párt koalíció?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hajszál híján a fidesz nyeri a választásokat, tehát újra fidesz kormány lenne, hacsak a Tisza nem lép koalícióra valamely egyéb párttal, DK, Momentum, Kutyapárt, etc.ma 15:28
A kérdező szavazást indított:
Tisza szavazó vagyok, inkább a fidesz kormánynak örülnék.
Tisza szavazó vagyok, legyen Tisza kormány, ha kell koalícióban egy kisebb párttal.
Nem Tisza szavazó vagyok.
15 szavazat
1/4 Dongaben válasza:
Több, mint 1 év van a választásokig. Addigra sokaknak meg fog változni a véleménye.
2/4 anonim válasza:
ma 15:39
De most számodra pl. ami Budapesten megy az okés? Vagy mivel nincs benne a közgyűlésben Gyurcsány így okés, hogy a Tisza velük működik együtt?
3/4 anonim válasza:
Tőlem együttműködhet a Fidesszel de a dk val is ha jó ügyért teszik.
4/4 anonim válasza:
Valószínűtlen. Olyan kicsi hézag nem lesz a Fidesz és a Tisza között, hogy azt éppen a DK, a Momentum vagy a Kutyapárt töltse be. Ezek a törpepártok pár tízezer szavazatot jelentenek csak. Én inkább azt tartom életszerűbbnek, hogy ha a Tisza Orbán szaglótávolságán belülre kerül, akkor összefog a Fidesz a MiHazánkkal, csakhogy kormányon maradjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!