Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dolgozni fogtok eltökélten,...

Dolgozni fogtok eltökélten, kitartóan és kreatívan annak érdekében, hogy Orbánt ilyen arckifejezéssel láthassuk a 2026-os választást követő napokban?

Figyelt kérdés

[link]

Mindenki, aki kormányváltást tart kívánatosnak, a saját lehetőségeihez mérten tegyen érte!

ma 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
Én azon dolgozom, hogy Pszicho Peti semmiképp ne kerüljön hatalomra.
ma 20:21
 2/4 SzocdemOliver ***** válasza:
15%

"Én azon dolgozom, hogy Pszicho Peti semmiképp ne kerüljön hatalomra."

Én is. Hiába pontoznak le, akkor is felnyitom az emberek szemét Magyar Péter hibáival kapcsolatban. Ha Magyar Péter hatalomra kerül, akkor csak csere történik, nem kormányváltás. Az ÓFIDESZ lecserélődik az ÚJFIDESZ-re.

ma 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

"Pszicho Peti" elvégzi a NER szétverését, mert durcás fiú haragszik, amiért kidobták gittegyletből.

Aztán 2030 -ra jöhet valami értelmes, remélhetőleg a mostaniaktól teljesen új,

nem egy ex bukott politikusok által lopásra épített új haveri kör.

Sok hatalma nem lesz a 4 évben, mert mindent is leosztottak cimbiknek a fideszesek állami pénzekn.

Így csak látszat irányítás, és ezeknek az oligarchák felszámolása - meggyengítésére lesz lehetősge.

De valahol el kell kezdeni, ha már fellógatni nem lehet őket a várnegyedbe.

ma 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Remélem a Tisza nyer, s elzavarja a korrupt fideszes meg mutyizó DK-s tagokat. Ti pedig akik a Tiszanak akartok keresztbe tenni, jobb ha hátraléptek. A Tisza már 9%-kal jár a Fidesz előtt. Az ellenzék jobban teszi, ha a Tiszát támogatja.
ma 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!