Miért bagatelizálja el ilyen sok ember a WHO pandémiaszerződés fontosságát?
46: persze biztos így tanítják az alapítványi iskolában, hogy marginalis esetek voltak az általános helyzet. Visszamentek indiánnak is biztos majd.
Kifordított bohóc cipő.
16 vagyok.
Az arany, nemesfém stb, és a föld az mindig értékesebb lesz mindennél.
Amelyik kommentelő ezek ellen agitál, az a whosokkal elmehet a búsba. Pásd, kik vásároltak termőföldet Ukrajnában!
Annyiban igazat adok, hogy igen, hozhatnak és hozni is fognak valószívűleg ezen "cikkek" ellen rendelkezéseket, tiltásokat. És akkor mi van? Ha egy papírra leírják, hogy nekik, meg az adott rendszerben értéktelen az arany, attól még igenis lesz értéke.
Aztán a papírjukkal, meg a redelkezéseikkel együtt a történelem szemétdombjára kerülnek ezek is. Minden idő kérdése.
Semmi lemondó nyilatkozatot vagy bujtatott ilyet nem szabad aláírni!
16
Meg még annyi, hogy Hosso Andrea közgazdász mondott olyasmit, hogy párhuzamos gazdaságot, kereskedelmet kellene létrehozni.
Onnantól meg letilthatják akárki számláját.
Na jó, látom, itt mindenki hülye. Megyek, keresek magamnak normális kérdést.
Én most egyedül a WHO pandémia szerződésről beszéltem, amiről elvileg a kérdés szólt.
Ha én nem szeretném, hogy Mo.aláírja, honnan kéne arról tudnom, hogy egyáltalán létezik, meg mégis, hogy tudnám én ezt meggátolni? Erre kaptam a lepontozásokat, meg hogy elemezgessek összeesküvés elméleteket. Nagyon hasznos tanács. Mert, ha mostantól a szabadidőmet, amit eddig értelmesen fel tudtam használni az azzal töltöm, hogy ezeket olvasgatom, akkor Mo.hirtelen nem írja alá, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!