Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bagatelizálja el ilyen...

Miért bagatelizálja el ilyen sok ember a WHO pandémiaszerződés fontosságát?

Figyelt kérdés
Hiszen ha aláírják az országok kormányai azzal egy újabb járványügyi vészhelyzet esetén (ők szabják meg hogy mi számít annak) felhatalmazzák ezt az enyhén szólva is megkérdőjelezhető hátterű szervezetet, aminek a vezetője ellen konkrétan népirtás miatt folyik eljárás, hogy kötelező orvosi vizsgálatokat, oltásokat, lezárásokat és egyéb intézkedéseket vezessenek be és tartassanak be. Számomra ez rosszabbul hangzik mint a legrosszabb remálmom, szóval nem értem hogy miért ennyire közönyösek az emberek, miért nem veszik komolyan ezt a fenyegetést?

2023. szept. 26. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
66%

46: persze biztos így tanítják az alapítványi iskolában, hogy marginalis esetek voltak az általános helyzet. Visszamentek indiánnak is biztos majd.

Kifordított bohóc cipő.

2023. szept. 26. 17:40
 52/73 anonim ***** válasza:
22%

16 vagyok.

Az arany, nemesfém stb, és a föld az mindig értékesebb lesz mindennél.

Amelyik kommentelő ezek ellen agitál, az a whosokkal elmehet a búsba. Pásd, kik vásároltak termőföldet Ukrajnában!

Annyiban igazat adok, hogy igen, hozhatnak és hozni is fognak valószívűleg ezen "cikkek" ellen rendelkezéseket, tiltásokat. És akkor mi van? Ha egy papírra leírják, hogy nekik, meg az adott rendszerben értéktelen az arany, attól még igenis lesz értéke.

Aztán a papírjukkal, meg a redelkezéseikkel együtt a történelem szemétdombjára kerülnek ezek is. Minden idő kérdése.

Semmi lemondó nyilatkozatot vagy bujtatott ilyet nem szabad aláírni!

2023. szept. 26. 17:52
 53/73 anonim ***** válasza:
22%
Agitprop szocmunkás vajon mennyi órabért kap az izgalmi kisfiúzásért?
2023. szept. 26. 17:53
 54/73 anonim ***** válasza:
20%

16

Meg még annyi, hogy Hosso Andrea közgazdász mondott olyasmit, hogy párhuzamos gazdaságot, kereskedelmet kellene létrehozni.

Onnantól meg letilthatják akárki számláját.

2023. szept. 26. 17:54
 55/73 anonim ***** válasza:
72%
Szlovák alkotmányba bevették a KP-hez való jogot.
2023. szept. 26. 17:55
 56/73 A kérdező kommentje:
50: meglátjuk :D mindenképp több esélyem lesz mint neked 😁
2023. szept. 26. 17:58
 57/73 anonim ***** válasza:
8%
56: tudod ő már a zárt kasszánál átmegy indiánba es megadja magát a sorsnak 15 perc után.🤣
2023. szept. 26. 18:05
 58/73 anonim ***** válasza:
0%

Na jó, látom, itt mindenki hülye. Megyek, keresek magamnak normális kérdést.

Én most egyedül a WHO pandémia szerződésről beszéltem, amiről elvileg a kérdés szólt.

Ha én nem szeretném, hogy Mo.aláírja, honnan kéne arról tudnom, hogy egyáltalán létezik, meg mégis, hogy tudnám én ezt meggátolni? Erre kaptam a lepontozásokat, meg hogy elemezgessek összeesküvés elméleteket. Nagyon hasznos tanács. Mert, ha mostantól a szabadidőmet, amit eddig értelmesen fel tudtam használni az azzal töltöm, hogy ezeket olvasgatom, akkor Mo.hirtelen nem írja alá, vagy mi?

2023. szept. 26. 18:43
 59/73 A kérdező kommentje:
A Mi Hazánk petícióját pl alá tudnád írni, aztán nem kell hogy ezzel töltsd a mindennapodat, de legalább valamit már tettél a semmi helyett.
2023. szept. 26. 18:45
 60/73 anonim ***** válasza:
75%
Orbán a Parlamentben kiröhögte a témát és választ sem adott a kérdésre róla.
2023. szept. 26. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!