Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bagatelizálja el ilyen...

Miért bagatelizálja el ilyen sok ember a WHO pandémiaszerződés fontosságát?

Figyelt kérdés
Hiszen ha aláírják az országok kormányai azzal egy újabb járványügyi vészhelyzet esetén (ők szabják meg hogy mi számít annak) felhatalmazzák ezt az enyhén szólva is megkérdőjelezhető hátterű szervezetet, aminek a vezetője ellen konkrétan népirtás miatt folyik eljárás, hogy kötelező orvosi vizsgálatokat, oltásokat, lezárásokat és egyéb intézkedéseket vezessenek be és tartassanak be. Számomra ez rosszabbul hangzik mint a legrosszabb remálmom, szóval nem értem hogy miért ennyire közönyösek az emberek, miért nem veszik komolyan ezt a fenyegetést?

2023. szept. 26. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
5%
20: GOTO 17.
2023. szept. 26. 15:07
 22/73 anonim ***** válasza:
75%
Ja, mind meghaltunk már az oltástól... hoppsz mégse.
2023. szept. 26. 15:08
 23/73 anonim ***** válasza:
85%
21: azt én írtam. A 20-ban olvasható kérdés a 18-as vadbaromnak szól, csak ugye közben beérkezett más hozzászólás is.
2023. szept. 26. 15:10
 24/73 anonim ***** válasza:
23%
22: "én is meghaltam... de már elmúlt" (Gyaloggalopp: (antivaxxer szimbolikával átitatott film - betiltani, felnégyelni, kitiltani)
2023. szept. 26. 15:12
 25/73 anonim ***** válasza:
6%
23: lécci légy oly kedves, akkor válaszolj megadnak a 20-ra a 17-re utalva. Köszike. Puszika.
2023. szept. 26. 15:13
 26/73 A kérdező kommentje:
12: az APNews fact-checkek pont nem arról híresek hogy elfogulatlanok lennének, szóval ki mit szopott be? 🤣
2023. szept. 26. 15:15
 27/73 anonim ***** válasza:
25%
26: az APN volt akik egy illinois-i shooting range-ről játszottak be egy éjszakai videót azzal a szöveggel, hogy így lövi Asszad az aleppói lakosságot. Biztos nagyon hitelesek most is.
2023. szept. 26. 15:18
 28/73 anonim ***** válasza:
74%
Látom a konteós söpredék fajtátok nem igazát ismeri a szatíra szót. Nem baj, majd legközelebb talán utánanéztek.
2023. szept. 26. 15:20
 29/73 anonim ***** válasza:
24%
28: na mikor szatírkodtál te durcás kis humorzsák?
2023. szept. 26. 15:22
 30/73 anonim ***** válasza:
28%

Mert nem tudunk róla semmit. Egyrészt ne gondold, hogy majd a te aláírásod váltja meg a világot. Ha a kormány úgy dönt, hogy kell ez nekünk, ez lesz, nem tehetsz ellene semmit. Másrészt én nem vagyok Mi hazánkos, tehát nem követem őket. (Eleve semmilyen politikai pártot nem követek, mivel nem érdekel a politika.) Na, most én Budapest szívében élek, állandóan járom a várost, tömegközlekedem, mégse láttam ezzel kapcsolatban semmiféle felhívást, aláírást gyűjtést vagy bármit. Tőled hallottam róla először és azóta utoljára is. Soha, sehol máshol. Ha megkérdezném 10 ismerősömet, ugyanígy nem tudnának.

(Oltatlan vagyok, rohadtul nem tetszene, ha a WHO kényszerítene bármire is, mégse tudok róla semmit, mert attól még nem olvasok szélsőséges oldalakat se, a fő internetes hírek között meg megint nem látsz ilyet, max.csak, ha direktben keresel, pl.te.)

2023. szept. 26. 15:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!