Miért bagatelizálja el ilyen sok ember a WHO pandémiaszerződés fontosságát?
Mert nem tudunk róla semmit. Egyrészt ne gondold, hogy majd a te aláírásod váltja meg a világot. Ha a kormány úgy dönt, hogy kell ez nekünk, ez lesz, nem tehetsz ellene semmit. Másrészt én nem vagyok Mi hazánkos, tehát nem követem őket. (Eleve semmilyen politikai pártot nem követek, mivel nem érdekel a politika.) Na, most én Budapest szívében élek, állandóan járom a várost, tömegközlekedem, mégse láttam ezzel kapcsolatban semmiféle felhívást, aláírást gyűjtést vagy bármit. Tőled hallottam róla először és azóta utoljára is. Soha, sehol máshol. Ha megkérdezném 10 ismerősömet, ugyanígy nem tudnának.
(Oltatlan vagyok, rohadtul nem tetszene, ha a WHO kényszerítene bármire is, mégse tudok róla semmit, mert attól még nem olvasok szélsőséges oldalakat se, a fő internetes hírek között meg megint nem látsz ilyet, max.csak, ha direktben keresel, pl.te.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!