A békepárti Orbán Viktor mikor tervezi befejezni a háborút a több millió nem Fideszes magyar ember ellen?
Vagy a tanárok bérének rendezésével kapcsoalatban is csak ígérgetés, hazudozás meg Brüsszelre mutogatás megy.
A Migránsok ellen is háború volt hirdetve. Kivéve persze ha filippínó, és a fideszpuncsos gyárakba jön. Vagy bevándorlásikötvényes ügynök vagy terrorista. Ők jöhetnek.
Erről írtam a #1-ben. Ha tervezné, akkor elvesztené az olyan híveit, mint Te.
Nagyon jó, 10 pontos kérdés:)!
Szerintem Viktorta elmagyarázza, hogy ez nem is háború, csak a gonosz SorosistaMigránsGyúrúúúcsánista találta ki, mert Viktorta és csapata az szent, sérthetetlen, és kereszténi viselkedéséből adódóan ő ezt nem kívánja, viszont a zemberek akarják a cirkuszt.
Hát ez az! És a hívek beveszik. Mint például ...
3.
Ez valóban egy égető probléma.
Bocs! #5-öt #2-nek szántam.
A konstruktív ellenzéktől azt várja, hogy elfogadja a rendeleti kormányzást, a közoktatás tönkretételét, az EU-tól jövő pénz magánosítását, ...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!