Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon hány holokauszt...

Magyarországon hány holokauszt-túlélő ember él még?

Figyelt kérdés
Még mindig kapnak kárpótlást a magyar államtól?

2023. szept. 12. 08:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Sajnalod toluk?
2023. szept. 12. 13:42
 2/16 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hányan élnek még.
2023. szept. 12. 19:38
 3/16 Kroms ***** válasza:
29%

Tetszik, hogy minden hsz. törölve lett :D

"Ahhoz, hogy megtudd, ki uralkodik feletted, egyszerűen derítsd ki, kit nem szabad kritizálnod." - Voltaire

2023. szept. 12. 19:54
 4/16 anonim ***** válasza:
74%
#3 Erdekes, en tobbszor neztem ma ezt a kerdest, egyetlen valasz sem volt itt az enyemen kivul (#1 voltam).
2023. szept. 12. 20:13
 5/16 Kroms ***** válasza:
71%

Én reggel írtam egyet, az már eltűnt. Most meg láttam a jelzést a "Megválaszoltjaid" menüben, hogy elvileg jött ide 5 új hsz, de idejövök és már csak 2 van meg belőlük...

2023. szept. 12. 20:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Láttam még két választ, de csak rövid ideig. Azután eltűntek.
2023. szept. 12. 20:21
 7/16 anonim ***** válasza:
49%

Akkor talan el kellene gondolkodni, hogy miert... nem amiatt, mert uldoz titeket a gonosz hatterhatalom. :)

A gyuloletbeszedre, az intoleranciara es az uszitasra nem jar tolerancia!

2023. szept. 12. 20:27
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért gondolják, hogy a kérdésem rosszindulatú. Hogy megértség: megindokolom:

Van egy régi jó barátnőm, már közeledik a nyugdíjas korhatárhoz, de még nem érte el. Legutóbb, amikor találkoztunk, egy olyan alapítványnak dolgozott, amelyik biztosítja a holokauszt-túlélő idős személyeknek a házi gondozását.

Elégedett a munkájával, szereti ezt csinálni, de azt mondta, hogy egyre kevesebben vannak és nem tudja, mi lesz akkor, ha már nem lesz kit gondozni, de még nem mehet nyugdíjba.

Néha maszekba is hívják, hogy segítsen, azt mondták, hogy kevés a nyugdíj, de a kárpótlásból, amit még kapnak, fedezik, bár az akár meg is szűnhet.

Ha megszűnik ez a munkája aggódik, mi lesz vele, 60 éves kor felett aligha fogja valaki foglalkoztatni. Azt mondta, lelkileg már nagyon kivan attól a gondolattól, hogy egy új munkához, új körülményekhez és esetleg kollégákhoz (ha olyan a munkahely) alkalmazkodjon.

2023. szept. 12. 20:32
 9/16 Kroms ***** válasza:
14%

És vajon ki dönti el, mi minősül "gyűlöletbeszédnek" vagy "intoleránsnak"?

Ha valaki 60 éves korára annyit nem tudott félretenni, hogy pár évig kihúzza fizetés nélkül, ill. rokonai sincsenek, akik kisegítenék, az alapból menthetetlennek tűnik. Amúgy a kárpótlást kizártnak tartom, hogy megszüntetnék, mielőtt az utolsó "jogosult" is eltűnne, mivel ez "valamiért" mindig is a kormányzatok 1. számú prioritását élvezte.

2023. szept. 12. 23:26
 10/16 A kérdező kommentje:
9-es: Ahhoz semmi közöd nincs, hogy miért nincs annyi pénze, hogy pár évig fizetés nélkül megéljen! Hány embernek nincs ebben az országban!
2023. szept. 12. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!