Van ma Magyarországon olyan politikai párt vagy csoportosulás, akik a holokauszthoz hasonló szörnyű tetteket hajtanának végre kormányon?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 09:47
1/8 anonim válasza:
Nincs.
De ha lenne, akkor se vallaná be, mert emiatt eleve betiltanák, és a vezetőit bíróság elé is állítanák.
Amúgy mi ihlette a kérdésedet? Te ilyet akarsz létrehozni?
2/8 A kérdező kommentje:
Látok 1-2 pártot, akik feszültséget próbálnak kelteni.
Szörnyű tettnek neveztem, tehát eszem ágában sincsen.
2021. ápr. 22. 09:55
3/8 anonim válasza:
Feszültséget mindegyik párt szeret csinálni. Abból élnek, hogy támadják az ellenfelüket.
Pozitív, konstruktív üzenet talán a kommunikációjuk 10%-a.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem a politikai ellenfelekre gondoltam, hanem a Magyarországon élő különféle kisebbségekre.
2021. ápr. 22. 10:05
5/8 A Cenz Ura válasza:
Igen, a kormánymánypárt kisebbség, mégis 2/3-al lopják szét az országot
6/8 anonim válasza:
DK. Ugyanazok az emberek vannak benne, akik anno vitték a népet a gulágra.
7/8 anonim válasza:
Tudom kérdező nagyon szeretnéd kihozni hogy a Mi Hazánk, de attól tartok ez nem fog összejönnixd Mellesleg ma leginkább a kisebbségek tartják sakkban a többséget, ebből meg igenis jó lenne kicsit visszavenni, ez még nem vezet holokauszthoz.
8/8 anonim válasza:
Nincs, néha 1-1 Mi Hazánkos vagy MSZP-s/DK-s (nevezetesen pl. Bangóné) mond ehhez hasonlókat, de ezek szerintem elszigetelt esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!