Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon hány holokauszt...

Magyarországon hány holokauszt-túlélő ember él még?

Figyelt kérdés
Még mindig kapnak kárpótlást a magyar államtól?

2023. szept. 12. 08:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

#9 Szerintem eleg egyertelmu az intolerancia es a gyuloletbeszed fogalma. Senki nem szuletik rasszistanak, vagy egyeb ilyen-olyan fobnak... en sosem ertettem az olyanok gondolkodasmodjat, mint a tied. Mi az, hogy ki donti el? Ez nem dontes kerdese, ezek egzakt fogalmak.

De sajnalom, hogy vannak olyan polgartasaim, akik problemasnak tartjak, hogy a nepirtas tuleloit az allam karpotolja...

2023. szept. 12. 23:39
 12/16 Kroms ***** válasza:
13%

Nem mondtam, hogy van hozzá közöm, csak tényeket közöltem.

Szerinted egyértelmű, mások szerint meg nem. Én pl. csak egy ártatlan kérdést tettem fel ide tegnap reggel, mégis törölve lett, amit írtam. Ezek szerint egy kérdés is lehet "gyűlölködő"? Ez így minden, csak nem egzakt... A "toleranciára" ugyanez igaz. Te magad mondtad, hogy az ilyen meg olyan véleményeket nem tolerálod, tehát igazából te sem vagy toleráns. Látod már, mennyire megfoghatatlan és önkényes az egész?

Bárki, bármilyen, a sajátjától eltérő véleményre ráfoghatja, hogy "gyűlölködés", aztán jöhet a cenzúra. Ezért van az, hogy a szólásszabadság csak akkor működik, ha minden véleményt - még a másokat sértőket is - elfogad egy társadalom. Minden más esetben csak képmutatás és álszenteskedés marad.

2023. szept. 13. 01:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Én annyit írtam hogy a kérdező is túlélő, ezt is törölték
2023. szept. 13. 06:37
 14/16 anonim ***** válasza:
41%
#12 A kivetel erositi a szabalyt. Tolerancia paradoxonnak hivjak, hogy a tolerans tobbseg nem toleralhatja az intolerans kisebbseget a tarsadalomban. Ez onvedo mechanizmus, nem onkenyesseg. Ti azert tagadjatok egyebkent a szelsojobbos beallitodottsagotokat, mert ti is rajottetek erre, hogy nyiltan hirdetni az eszmeteket inkabb ongol...
2023. szept. 13. 10:40
 15/16 Kroms ***** válasza:
43%

"A kivetel erositi a szabalyt." - Hol itt a "kivétel"?

"a tolerans tobbseg nem toleralhatja az intolerans kisebbseget a tarsadalomban. Ez onvedo mechanizmus, nem onkenyesseg." - Vagyis ha kellően sokan akarnak elnyomni egy bizonyos véleményt, akkor automatikusan nekik lesz igazuk?

"Ti azert tagadjatok egyebkent a szelsojobbos beallitodottsagotokat" - Eddig itt még szó sem volt politikáról vagy ideológiáról, nem tudom, ez hogy jön ide. Amúgy ajánlom, hogy nézz utána Godwin törvényének...

2023. szept. 14. 02:30
 16/16 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon sok! Olyanok mint a csótányok, mindent túlélnek. Nem is értem, hogy öltek meg egy pár száz zsidót.
2023. szept. 18. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!