Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ennyi orosz-párti/Ny...

Miért van ennyi orosz-párti/Nyugat ellenes ember az országban?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem mi ez a nagy orosz imádat.

Az elmúlt 100 évben az oroszok/szovjetek gyakorlatilag minden egyes országot tönkretettek, amire csak rá bírták tenni a kezüket:

Fehéroroszország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Észtország, Ukrajna, Üzbegisztán, Kazahsztán, Grúzia, Azerbajdzsán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, Örményország, Türkmenisztán, Magyarország, Csehszlovákia, Kuba, Kelet-Németország, Románia, Bulgária, Albánia, Jugoszlávia, Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Észak-Korea, Szíria, Mongólia, Nicaragua, Grenada.

Ezzel ellentétben amióta kiszabadultunk a ruszki érdekszférából, és átkerültünk Nyugathoz, elég komoly életszínvonalbeli és technológiai fejlődésben vagyunk. Nyilván nem azt mondom, hogy kánaán lett az itteni élet, de tény hogy Nyugat nélkül talán még a fehéroroszok is előttünk lennének az élet minden területén. Arról pedig nem a Nyugat tehet, hogy képtelenek vagyunk 20 éve olyan vezetőt választani, mely ténylegesen az ország érdekeit tartaná a legfontosabbnak.

Ezekből kiindulva tényleg nem értem, hogyan létezhetnek olyan 1-bites emberek, akik az oroszokat éltetik...

2023. szept. 24. 19:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%
Gondolj egy kicsit bele. Azokról az emberekről beszélsz, akik vígan megszavazzák a 2/3-ot, és az sem zavarja őket, hogy konkrétan kilopják a szemüket is, mert kell a pénz yachtra, kvákra, meg kokainra. Mi mást vársz ugyan azoktól, akiknek ez tetszik?
2023. szept. 24. 19:07
 2/28 anonim ***** válasza:
73%

Azért nem sok olyan van, szerintem kb.10-20%.

Persze lehet ez is sok.

2023. szept. 24. 19:08
 3/28 anonim ***** válasza:
46%
Na nem 1-es, én a Fideszre szavaztam és elítélem az orosz agressziót, nagyon is.
2023. szept. 24. 19:09
 4/28 anonim ***** válasza:
74%

Ők nem az oroszokat ímádják, hanema fidesz bűvkörébe vannak, a fidesz propaganda most az oroszbarátságot, és a nyugat utálatát propagálja

Igy a szervilis fidesz szavazók szeretik a ruszkikat.

Ők kb bárkit utálnak, vagy szeretnek, amit a fidesz propaganda bead nekik

2023. szept. 24. 19:10
 5/28 anonim ***** válasza:
82%
Én nem vagyok semmilyen párti.Egy ország megtámadott egy másikat, nyilván minden normális ember az agresszort elítéli.
2023. szept. 24. 19:11
 6/28 anonim ***** válasza:
47%
Fidesz szavazó vagyok az oroszokkal nincs bajom, de a háborúpárti orosz politikusokkal van.
2023. szept. 24. 19:12
 7/28 anonim ***** válasza:
46%

Nem az oroszokkal volt a baj, hanem a kommunizmussal, amelynek az oroszok ugyanúgy elszenvedői voltak.

Ma meg a kulturmarxizmus meg a woke nyugatról jön, Oroszország ehhez képest a konzervativizmus fellegvára.

2023. szept. 24. 19:13
 8/28 anonim ***** válasza:
27%
#3 Nem tudom mi vezérelt ebben az áldásos tevékenységedben, de ha személyes érdeked nem származott ebből a tettedből, akkor nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy nem teljesen vagy százas.
2023. szept. 24. 19:13
 9/28 anonim ***** válasza:
43%
5: Ki támadta meg a donbaszi oroszokat?
2023. szept. 24. 19:14
 10/28 anonim ***** válasza:
0%
Legfőképp azok ilynek akiknek minden rossz,MiHazánk Jobbik,DK.
2023. szept. 24. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!