Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bagatelizálja el ilyen...

Miért bagatelizálja el ilyen sok ember a WHO pandémiaszerződés fontosságát?

Figyelt kérdés
Hiszen ha aláírják az országok kormányai azzal egy újabb járványügyi vészhelyzet esetén (ők szabják meg hogy mi számít annak) felhatalmazzák ezt az enyhén szólva is megkérdőjelezhető hátterű szervezetet, aminek a vezetője ellen konkrétan népirtás miatt folyik eljárás, hogy kötelező orvosi vizsgálatokat, oltásokat, lezárásokat és egyéb intézkedéseket vezessenek be és tartassanak be. Számomra ez rosszabbul hangzik mint a legrosszabb remálmom, szóval nem értem hogy miért ennyire közönyösek az emberek, miért nem veszik komolyan ezt a fenyegetést?

2023. szept. 26. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
72%

Aztán hogy fizetsz kápéval áramszünetben meg internet nélkül, ha áram nélkül a kasszát ki sem lehet nyitni?

Továbbá ti milyen mucsajröcsögei kisboltban szoktatok vásárolni, ahol ennyire gyakori az áramszünet? Én mindenhol kártyával fizetek ahol csak tudok már vagy 15 éve, soha nem voltam még olyan helyzetben, hogy áramszünet vagy internetkimaradás miatt nem tudtam volna fizetni.

Na, de tudom, ti egy olyan jövőről beszéltek, ahol több napos vagy hetes áramszünet lesz, mert a háttérhatalom majd átveszi az irányítást, vagy a Trumpot megint kihirdetik elnöknek és leszámol a gyíkemberekkel, vagy valami hasonló f@szság... csak akkor nekem annyi a kérdésem, hogy mennyire kell fogyatékosnak lenni ahhoz, hogy valaki tényleg azt higyje, hogy egy totális társadalmi összeomlás idejében a készpénznek majd BÁRMIFÉLE értéke lesz? Gyerekek, ha olyan helyzet alakul ki, hogy több napon keresztül nincs áram, akkor a készpénzzel, az arannyal, meg hasonló dolgokkal kitörölhetitek a seggeteket, lóf@szt nem fognak érni. Persze, majd mindenki a forintot meg a papírpénzt fogja használni csereeszközként :D

2023. szept. 26. 17:07
 42/73 A kérdező kommentje:
Az arany és a nemesfémek soha nem fognak elértéktelenedni. A készpénzre nyilván ugyanúgy hat az infláció, de legalább nem tudják letiltani, mint a bankkártyádat.
2023. szept. 26. 17:12
 43/73 anonim ***** válasza:
77%
Arany meg nemesfém, az. A fizetőeszköz anyagától függetlenül nem fogsz fizetni áramszünet esetén kisfiam.
2023. szept. 26. 17:15
 44/73 anonim ***** válasza:
22%

41: nagyon cukin felhúztad magad:))).

Szegénykém, mind meghaltok a beragadt kassza miatt. :D

Kicsit hallgasd Klaus Schwab führered néha, hogy milyen leállásokat tervez. De te már 15 perc után kannibál leszel, mintaz SP-ben. :D

Hát igen az arannyal néhány ezer éve törlik ki a seggüket :D. Kp-vel is pár szaz éve. De ne izgasd fel megad ilyen uncsi dolgokon, mint a valóság vagy a történelem vagy a ráció. Isten ments.

Jézus Krisztus legyen veled minden percben, eltévedt gyermek, és jobb lesz minden neked.

2023. szept. 26. 17:16
 45/73 A kérdező kommentje:
Boltban biztos nem, de termelőktől közvetlenül tudok venni a piacon zöldséget vagy húst szóval nem halok éhen 😁
2023. szept. 26. 17:17
 46/73 anonim ***** válasza:
69%

44-es: az aranynak csak a civilizációban volt értéke. Az amerikai őslakosok puskaporért meg üveggolyókért cserébe több kilónyi arányt simán átadtak, mert számukra az arany használhatatlan és értéktelen volt.

Ha a civilizáció összeomlik, az arany és a nemesfémek teljesen elveszítik az értéküket, mert semmire nem használhatók civilizálatlan körülmények között. Szar lesz, amikor két aranyrudat kell elcserélned egy kiló kenyérre :D

2023. szept. 26. 17:24
 47/73 anonim ***** válasza:
69%
45-ös: ember, ha akkora a gebasz, hogy leáll a teljes pénzrendszer, akkor te nem fogsz a piacra járni, mert nem lesz piac.
2023. szept. 26. 17:25
 48/73 anonim ***** válasza:
22%

#16 vagyok.

Én a WHOs tervezetre mondtam, hogy írja alá aki akarja, nem az ellene szóló dolgokra.

Minden jogi eszközzel meg kell akadályozni.

2023. szept. 26. 17:37
 49/73 A kérdező kommentje:
Piac lehet hogy nem, de megnézném hogy te hogy fogsz élelmet szerezni a bankkártyáddal vs. én az aranyaimmal :D
2023. szept. 26. 17:37
 50/73 anonim ***** válasza:
22%

"Minden jogi eszközzel meg kell akadályozni."

Abszolút igaz, csak befejezetlen. Minden jogi eszközzel meg kell akadályozni, hogy megvétózzák. Így hangzik helyesen.

"vs. én az aranyaimmal :D"

Az aranyad lóphaszt nem fog érni abban az esetben kisfiam.

2023. szept. 26. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!