A magyarok, miért más országok kultúráját támadják
ahelyett, hogy a sajátjukkal foglalkoznának és azt
csinálnák meg úgy, ahogy, nekik tetszik?
181/194 A kérdező kommentje:
180, nem nekem nincs szekértáborom, én arra a kérdésre szeretnék választ kapni csupán, hogy miért más országok kultúrájával foglalkozik a magyarság a sajátja helyett, amikor láthatóan van baj a saját kultúrával is. Nem 56-tal kapcsolatban kérdeztem, de még csak a szinezett zászlók sem érdekelnek. A kérdés a magyar kultúrával kapcsolatos. Minden mást offolásnak veszek innentől.
Huscomb, innentől végeztem veled, mert egyértelmű, hogy szándékosan trollkodsz. Ha valóban olyan hülye lennél, amilyennek mutatod magad, akkor írni sem tudnál. Remélem, kitiltanak, bár van egy olyan sejtésem, hogy ez sem az első regisztrációd, hiszen nem régóta látom a nevedet, de azóta minden politikai kérdést beszennyezel a gyűlölködéseddel.
Ha valójában csak parodizálni szeretnéd a marxistákat, akkor kérlek, kicsit egyértelműbben tedd, mert szorgalmasan jelentgetem a gyűlölködő és személyeskedő válaszaidat.
2023. júl. 31. 12:14
Aki rámutat a hazugságaidra, az vergődik. :) Tökéletesen reprezentálod a liberalizmust.
2023. júl. 31. 12:14
Kérdező, már kaptál rengeteg választ, te és az elvtársad ellenben egyetlen példát sem tudtatok felhozni, amikor mi magyarok más országok kultúráját támadtuk volna.
2023. júl. 31. 12:15
185/194 A kérdező kommentje:
184, nem kaptam választ a homoszexualitástól kezdve a különböző szinű zászlókon át, a politikai ideológiákig, de azt senki sem tudja megmondani, hogy kellene ma kultúrát csinálni Magyarországon és, leginkább azt, hogy miért más országok kultúráját támadják otthonról ahelyett, hogy a sajátjával foglalkozna a magyarság, mert azzal is van elég baj. Nem kaptam ezekre a kérdésekre választ.
Ha tudnál felhozni egy példát, talán mi is tudnánk válaszolni.
2023. júl. 31. 12:24
187/194 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs élő magyar kultúra, az utolsó magyar film, amit láttam, még Vajna idejéből származik, asszem a Kincsem volt. De könyvtől a zenéig, sem tudok felhozni példának, igy nem tudok felhozni példát, mert nincs.
182, nagy szívességet teszel vele, ha nem próbálkozol tovább olyan hülyeségekkel fárasztani, mint ma tetted. Köszi <3
2023. júl. 31. 12:32
187
Én tudok olyan magyar zenéket mondani, amik hozzátesznek a magyar kultúrához. Sajnos nem sokan ismerik, mert a kormányunk rádiói az Eddát ismerik csak, meg Tóth Gabit.
2023. júl. 31. 12:33
#187 Nem a magyar kultúrára gondolok, arra többen több példát is hoztunk, amit te azóta is ignorálsz. Arra hozz példát, hogy mikor és hogyan támadtuk más országok kultúráját!
Persze nagyon jól tudom, hogy nem válaszokat akarsz, csak a magyarokkal szembeni gyűlöletedet akarod kiélni.
2023. júl. 31. 12:40
Kapcsolódó kérdések: