Az emberek miért foglalkoznak olyan dolgokkal amit nem szeretnek, nem tetszik nekik?
Egyik haveromról lenne szó.
Általában azok a cuccok, márkák amiket én kedvelek, veszek azok mind szarok számára.
Amivel mostanában kiakaszt az az iphone 8 téma. Egy Amerikában járt ismerősömmel hozattam egyet magamnak is, mert gondoltam ideje már lecserélni a régi 5 éves iphone 5öt... Erre küldözgeti a hülye linkeket,hogy ez milyen szar, felpúposodik az akkumulátora, megfogod bánni bla bla bla, De napi szinten ezt csinálja. Mikor valamelyik portál szidja az iPhonet már küldi is a cikket, hogy ezt nézd...
Másik ilyen dolgok az autóm, Egy MX5 nb-m van. Azt is mindig oltogatja,hogy kicsi benne a hely. csak 2 személyes, télen a hátsó kerék miatt alig tudod használni...
Had ne mondjam neki milyen autója van...
Vagy éppen most,hogy elkezdtem az egyetemet, nézegettem a camp leaders és hasonló külföldi nyári tábori munkákat. Szerintem tök jó lenne eltölteni egy nyarat Amerikában, még ha sokat nem is látnék belőle, legalább egy kis angol ragadna rám + valamennyi pénzt is keresnék.
Erre is a válasza: "Minek mennél abba a szemét országba, menj inkább máshova"
Igazából kedvelem mert ha normális akkor jól ellehet vele beszélgetni mindenről, de néha rájön ez a szidjunk mindenkit és mindent.
De ez mire jó, mi állhat mögötte?
Mert irigy, és nem tudja kezelni ezt az érzést, de gondolom, magadtól is rájöttél.
Ha valóban nem érdekelné, nem szeretné, nem foglalkozna vele ennyit. Én pl most a kérdésedből tudtam meg, hogy egyáltalán jelent meg új Iphone (én lemaradtam a 7-esnél, ami a számolást illeti), tehát engem tényleg nem érdekel.
Esetleg ne vele beszéld meg, mit vettél, hová készülsz, mert nem tudja kezelni a negatív érzelmeit, és ez mindkettőtöknek kellemetlen.
Kivéve, ha te ezt élvezed, ez így erről a megjegyzésedről fordult meg a fejemben: ´Had ne mondjam neki milyen autója van...´
Ezesetben viszont nálad sincs minden rendben.
Nekem is ez jön le az egészből. Autójára azért is írtam azt amit, mivel ez szokott a legjobban felidegesíteni,hogy valami beszólás mindig van a kocsimra, miközben ő tényleg egy bontószökevénnyel jár. (nem azt mondom,hogy az enyém egy micsoda autó, mert nem mai darab + manapság már olcsón is hozzá lehet jutni)
Viszont én még soha 1 rossz szót nem szóltam az autójára.
Én ilyenkor midig terelem a szót, nem kezdek vitába vele, de azért mégis csak idegesítenek ezek a dolgok.
Talán egyszer dobd be, hogy meghívod a kirándulásra, amit lefikázott.
Vajon változna véleménye? Ha igen, csak irigy.
Persze, az is lehet a dolgok mögött, hogy soha nincs igaza senkinél, mindenki elhajtja éppen ezért és "beragadt e lemez" életében, amit nálad játszik folyton le lazulásul.
Tréfából bedobhatnád egy dicsért dolgát és pár negatív cikket róla, ez kalap sz@r...persze, nem ismerné el, de a labdát vissza kell dobni olykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!