Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért foglalkoznak...

Az emberek miért foglalkoznak olyan dolgokkal amit nem szeretnek, nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés

Egyik haveromról lenne szó.

Általában azok a cuccok, márkák amiket én kedvelek, veszek azok mind szarok számára.

Amivel mostanában kiakaszt az az iphone 8 téma. Egy Amerikában járt ismerősömmel hozattam egyet magamnak is, mert gondoltam ideje már lecserélni a régi 5 éves iphone 5öt... Erre küldözgeti a hülye linkeket,hogy ez milyen szar, felpúposodik az akkumulátora, megfogod bánni bla bla bla, De napi szinten ezt csinálja. Mikor valamelyik portál szidja az iPhonet már küldi is a cikket, hogy ezt nézd...

Másik ilyen dolgok az autóm, Egy MX5 nb-m van. Azt is mindig oltogatja,hogy kicsi benne a hely. csak 2 személyes, télen a hátsó kerék miatt alig tudod használni...

Had ne mondjam neki milyen autója van...

Vagy éppen most,hogy elkezdtem az egyetemet, nézegettem a camp leaders és hasonló külföldi nyári tábori munkákat. Szerintem tök jó lenne eltölteni egy nyarat Amerikában, még ha sokat nem is látnék belőle, legalább egy kis angol ragadna rám + valamennyi pénzt is keresnék.

Erre is a válasza: "Minek mennél abba a szemét országba, menj inkább máshova"

Igazából kedvelem mert ha normális akkor jól ellehet vele beszélgetni mindenről, de néha rájön ez a szidjunk mindenkit és mindent.

De ez mire jó, mi állhat mögötte?

2017. okt. 7. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert irigy, és nem tudja kezelni ezt az érzést, de gondolom, magadtól is rájöttél.

Ha valóban nem érdekelné, nem szeretné, nem foglalkozna vele ennyit. Én pl most a kérdésedből tudtam meg, hogy egyáltalán jelent meg új Iphone (én lemaradtam a 7-esnél, ami a számolást illeti), tehát engem tényleg nem érdekel.

Esetleg ne vele beszéld meg, mit vettél, hová készülsz, mert nem tudja kezelni a negatív érzelmeit, és ez mindkettőtöknek kellemetlen.

Kivéve, ha te ezt élvezed, ez így erről a megjegyzésedről fordult meg a fejemben: ´Had ne mondjam neki milyen autója van...´

Ezesetben viszont nálad sincs minden rendben.

2017. okt. 7. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Az áll mögötte hogy ő egy tipikus, nagybetűs proli. A saját élete túl semmilyen, túl szürke, meg sem próbál rajta változtatni, ehelyett azzal akar többnek látszani hogy lekicsinyli azokat a dolgokat amiket ő nem kaphat meg.
2017. okt. 7. 12:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem is ez jön le az egészből. Autójára azért is írtam azt amit, mivel ez szokott a legjobban felidegesíteni,hogy valami beszólás mindig van a kocsimra, miközben ő tényleg egy bontószökevénnyel jár. (nem azt mondom,hogy az enyém egy micsoda autó, mert nem mai darab + manapság már olcsón is hozzá lehet jutni)

Viszont én még soha 1 rossz szót nem szóltam az autójára.

Én ilyenkor midig terelem a szót, nem kezdek vitába vele, de azért mégis csak idegesítenek ezek a dolgok.

2017. okt. 7. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Én elég toleráns embernek tartom magam, de az ilyeneket, mint a haverod, nagyon nagy ívben kerülöm. Miért nem oltod vissza?
2017. okt. 7. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
76%

Talán egyszer dobd be, hogy meghívod a kirándulásra, amit lefikázott.

Vajon változna véleménye? Ha igen, csak irigy.

Persze, az is lehet a dolgok mögött, hogy soha nincs igaza senkinél, mindenki elhajtja éppen ezért és "beragadt e lemez" életében, amit nálad játszik folyton le lazulásul.

Tréfából bedobhatnád egy dicsért dolgát és pár negatív cikket róla, ez kalap sz@r...persze, nem ismerné el, de a labdát vissza kell dobni olykor.

2017. okt. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!