A magyarok, miért más országok kultúráját támadják ahelyett, hogy a sajátjukkal foglalkoznának és azt csinálnák meg úgy, ahogy, nekik tetszik?
"Mert normális is. Miért ne lenne az?"
Minden élőlénynek minimum két alapvető ösztöne van: önfenntartás és fajfenntartás. A homoszexualitás az egyiknek ellentmond, tehát betegség. Az olyanokról, mint pl. transzszexualitás, nem is beszélve, az elmebaj.
"Az autizmus nem normális? Üldözendő? Rossz?"
Ugyanúgy betegség, mint a homoszexualitás.
"Szóval te elhiszed, hogy meleg lettél volna, ha valaki azt mondja, hogy a meleg is ember, és nem szabad bántani?"
Nem, de nem is állítottam ilyesmit.
"Már leírtam, csak te szerinted az nem kultúra."
Mert nem is az.
"Azzal nem vitázom, aki letagadja a valóságot és a tényeket."
Tudom, azzal én vitázom éppen.
"Hát pedig de, Osztrák-Magyar monarchia néven. Történelmi tény."
Akkor az ukránok verték le az 1956-os forradalmat, ugyanis nekünk is kb. annyi beleszólásunk volt, mint nekik.
"Minden élőlénynek minimum két alapvető ösztöne van: önfenntartás és fajfenntartás. A homoszexualitás az egyiknek ellentmond, tehát betegség. Az olyanokról, mint pl. transzszexualitás, nem is beszélve, az elmebaj."
Akkor ideje tanulnod picit a genetikáról, evolúcióról. Sok a lemaradásod ezek szerint.
Itt edukálhatod magad pl. -> https://www.youtube.com/@collegeofpsychiatristsofir9614
"Ugyanúgy betegség, mint a homoszexualitás."
Nem tartjuk betegségnek, Mr. Dunning-Kruger.
"Nem, de nem is állítottam ilyesmit."
De hát most mondtad, hogy, szerinted ettől deviánsak lesznek. Akkor mik lesznek, ha nem melegek?
"Mert nem is az."
Galamb.
"Tudom, azzal én vitázom éppen."
Lásd fentébb
"Akkor az ukránok verték le az 1956-os forradalmat, ugyanis nekünk is kb. annyi beleszólásunk volt, mint nekik."
Hát persze, látom elérte célját a történelem hamisítás is itthon. :D
Ha nen tetszenek a saját ellentmondásaid, akkor magadban kellene keresni a hibát. :D Korábban egyáltalán nem mondtad, hogy az ilyesmivel baj lenne, csak amikor feljött a szivárványos zászló, akkor próbáltad finomítani.
Intoleranciát hirdet? Tehát jelentést tulajdonítasz egy darab vászonnak? Hát hülye vagy? :)
"Intoleranciát hirdet? Tehát jelentést tulajdonítasz egy darab vászonnak? Hát hülye vagy? :)"
A szimbólumokat sem tagadtam sosem, csupán azt írtam, hogy rám nem hatnak. Hogy szerintem nem kellene rosszul éreznie magát egy zsidónak attól, hogy egyes hitvány alakok horogkeresztes zászlóval parádéznak? Nem kéne, valóban, semmi jóra nem fog számukra vezetni, csak traumatikus emlékeknek adnak energiát. De nem tenném ki őket ennek, miért tenném? Az a baj tudod, hogy nem vagy képes a saját projekcióid nélkül értelmezni azt, hogy mit olvasol. Belelátsz olyan dolgokat a mondandómba, amik nincsenek ott. Majd neki állsz olyanokkal vádolni, amit sosem mondtam, sosem gondoltam. Megkéne tanulnod olvasni, és érteni is, hogy mit olvasol. Nem belelátni a saját elmebetegségeid.
"Akkor ideje tanulnod picit a genetikáról, evolúcióról. Sok a lemaradásod ezek szerint."
Na mesélj, hogyan lehet két azonos nemű embernek közös gyereke? Hadd tanuljak.
"Nem tartjuk betegségnek, Mr. Dunning-Kruger."
Van autista a családomban (mellesleg kissé te is annak tűnsz), ezért pontosan tudom, hogy betegség.
"De hát most mondtad, hogy, szerinted ettől deviánsak lesznek."
Nem, nem mondtam ilyet. Folyamatosan hazudozol és szalmabábozol.
"Galamb."
Mondod te, aki még egy épkézláb érvet sem tudtál felhozni, csak folyamatosan hazudozol, szalmabábozol és gyűlölködsz.
"Hát persze, látom elérte célját a történelem hamisítás is itthon. :D"
Igen, a te példádból látszik, főleg ebből az ordító kettős mércéből, amit alkalmazol, hogy az általad gyűlölt nemzeteket állíthasd be felelősnek minden rosszért.
"Na mesélj, hogyan lehet két azonos nemű embernek közös gyereke? Hadd tanuljak."
Senki nem mondta, hogy lehet (egyelőre). Miben zárja ez ki, hogy normális, a fajfenntartás számára kívánatos dolog a melegség? Nem fogom számodra megspórolni a tanulást, és pontosan azért nem, mert szalmabábozni próbálsz.
"Van autista a családomban (mellesleg kissé te is annak tűnsz), ezért pontosan tudom, hogy betegség."
Hát, ezt nem te döntöd el, hogy az-e. Nem tekintik betegségnek. Amúgy ADHD-s vagyok.
[link] Tanulj ;)
"Nem, nem mondtam ilyet. Folyamatosan hazudozol és szalmabábozol."
De, te állítottad, hogy deviánciát okoz. ;)
"Mondod te, aki még egy épkézláb érvet sem tudtál felhozni, csak folyamatosan hazudozol, szalmabábozol és gyűlölködsz." Az a tükör lesz ;)
"Igen, a te példádból látszik, főleg ebből az ordító kettős mércéből, amit alkalmazol, hogy az általad gyűlölt nemzeteket állíthasd be felelősnek minden rosszért."
Látod, látod az a tükör... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!