A magyarok, miért más országok kultúráját támadják ahelyett, hogy a sajátjukkal foglalkoznának és azt csinálnák meg úgy, ahogy, nekik tetszik?
Kultúráját?
Mit sértesz ez alatt?
Valaki támadja a bajos sörözési szokásokat a finn szaunázási kultúrát ?
Mit értek a kultúra alatt? Magyarországon, már ennyire nem működik az oktatás, hogy ezt is magyarázni kell?
Na jó, a kúltúra a szinház, irás, zene, különböző művészeti ágakat jelenti.
Ez nekem is fura.
Lavrov kutyája sokáig erről pofázott, hogy minket hagyjanak békén, de pont, hogy a mieink szállnak bele mindenkibe. Durván xar ez a nemgondolkodás.
Az viszont előrelépés, hogy folyamatosan raporta mennek a magyar nagykövetek:).
5#
Ez mitől kultúra elleni támadás?
Más országokban is bevizsgálják a könyveket, filmeket.
Pl:A mortal instruments film németországi bemutatójából kivágták a túl erőszakos jelentet, míg az eredeti amerikai bemutatón benne volt.
Ha nem tudom, hogy kikről van szó, mégis, hogy kérdezzem őket konkrétan?
Azt tudom, hogy van egy réteg, aki folyton beleszól más kultúrák filmjeibe, könyveibe, de közben a magyar kultúra, mint olyan, az szinte megszűnt létezni.
7, látod, pont ez a kérdés lényege. Te tisztában vagy azzal, hogy mi történi, Németországban egy filmbemutatóval, de közben olyan, hogy magyar filmgyártás meg Vajna óta megszűnt létezni. Ez a baj.
Miért nem azzal foglalkoztok, hogy mi történik a saját országotok filmgyártásával?
"Ha nem tudom, hogy kikről van szó, mégis, hogy kérdezzem őket konkrétan?"
Tehát csak úgy hallottad a haverod apjának a húgának az unokájának a volt szobatársától, személyesen semmit nem tudsz, de azért nekiálltál egy kérdés kapcsán háborogni? Az igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!