Miért foglalkozzak azzal, hogy egyik-másik nőnek mi nem tetszik, vagy mi bántja őket? Ők mikor foglalkoznak azzal, hogy engem mi bánt vagy nekem mi nem tetszik?
Figyelt kérdés
Egy ÉNB Szandikát vagy az ő kategóriáját, akár a többi jó nőt mikor foglalkoztatja az, hogy nektek mi a gondotok? Önzetlenül! Ez a nagy embersèg. Érdekes. És közben mi vagyunk a rosszak , ha merünk szólni rájuk valamit. Ha meg csöndben vagyunk, ugyanúgy erősödik ez az állapot.2018. jan. 26. 22:26
1/8 anonim válasza:
Fogalalkozz azokkal, akik fontosak neked, és akaiknek te fontos vagy, majd ők foglalkoznak veled. Ilyen egyszerű.
2/8 A kérdező kommentje:
És az kicsoda az említett kategóriában? Könnyen vagy te. Nő vagy?Lassan ott tartunk, hogy kénytelenek helyes férfiak 150,kilós nőkkel ősszeállni, mwrt azok legalább normálisak és alkalmazkodóak.
2018. jan. 27. 00:04
3/8 A kérdező kommentje:
De ez nincs rendjén. Én sem ronda férfi vagyok, mégsem kinálják fel magukat a két szép szememért. Pedig ők aztán nem küzdenek sokat hogy valamelyik férfit elcsípjék.
2018. jan. 27. 00:06
4/8 anonim válasza:
Be vagy rúgva, Kérdező? :D Elég furán fogalmazol.
5/8 anonim válasza:
Inkább lány vagyok, de pl fogalmam sincs róla, hogy ki az az ÉNB Szandika.
Vannak olyan nők, és férfiak!, akik azt hiszik, hogy jár nekik bármi pusztán a külső megjelenésük miatt.
Velük azonban nem kell foglalkoznod, így is eléggé felhergelted magad rajtuk.
6/8 A kérdező kommentje:
4/5 : Ez a legnagyobb gondod? Mennyit küzdessz azért, hogy megkapj egy férfit?
2018. jan. 27. 13:34
7/8 anonim válasza:
Semennyit, 16 vagyok, nem fogok küzdeni senkiért, nem hiányzik most egy párkapcsolat.
Te mit értesz küzdelem alatt? Tényleg érdekel, akkor tudnék bővebb választ adni.
8/8 A kérdező kommentje:
Ne érdekeljen, már egy párszor elzavartalak. Gyerek vagy még. Ne itt okoskodjál.
2018. jan. 27. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!