Kinek tetszik ez, ki ert egyet ezzel, ki olvasott magarol?
Van, ki látja, érzi, hallja lelke mélyén megszólaló Sugallatot-"Baj"
Van, ki nem, hogy nem elégszik meg a felszínes dolgoknak nevezett materialista illúziókkal, embereknek nevezett, önnön érdekek által vezérelt materialista illúziókat kergető egoista csőcselékkel, beszélgetéseknek nevezett egyoldalú információáramlatokkal, hanem pontosan és tudatosan kerüli azokat.
Mert inkabb lesz pszichopata, antiszociális, depressziós Senki, mint egy normális átlag ember, aki Valaki.
~sajat
Ha így érzel, akkor olvass sokat és művelődj, mert borzalmasan fogalmazol és van pár kifejezés, aminek láthatóan nem érted a jelentését, mert rosszul használod.
A kérdésed alapján nekem pont hogy nagyon is felszínesnek, egysíkúnak, félműveltnek és tucatnak tűnsz. Naponta több kérdés is kikerül ide, ahol a kérdező annyira más akar lenni a többiektől.
Azt mondják, szeress!
Mondják. Miért mondják? Mi a szeretet? A valódi.
Mondják. Akármilyen nehéz bevallani, olyannyira nehéz szeretni.
Elfogadni, szeretni. Nehéz. Elfogadni, hogy szeretve lenni. Nehéz. Nehéz, e dimenzióban, e kegyetlen illúzióban. Feladat. Megoldás. Itt. Máshol, valóságban, illúziók nélküli tudatban, és tisztaságban vajon mit rejt magában e nagy szó? Vajon ez a neve, szeretet? Lehet e egy szóval jellemezni Az érzést? Valódit.
Befelé tekinteni szellemi síkon lelkembe, elmémbe, tudatában lenni belső lényemnek.
Ránézni fizikai síkon létező testemre.
Belülről kifelé haladva. Körbetekinteni. Észlelni. Magam.
Nézni a szobában köröző legyet.
Ki vagyok én? A légy, a szoba, vagy aki nézi? Együtt.
Kinézni lelkem ablakán, tekintetem a szél fútta fának leveleire tapadva.
Ki vagyok én? A fa, a szellő, a levél, vagy aki nézi? Együtt. Egység.
Csicsergő madarat látni szállni az égen, mely megtelepedni látszik a fának ágain szépen.
Én vagyok az ég, a madár, ki megszáll ágaimon. Nézem. Érzem. Magam vagyok. Mi vagyunk. Együtt. Egység. Szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!