A magyarok, miért más országok kultúráját támadják ahelyett, hogy a sajátjukkal foglalkoznának és azt csinálnák meg úgy, ahogy, nekik tetszik?
"Hát azért nem annyire elterjedtebb.
Gyerekeknek készült műsorokba például nem kerülnek homofob propaganda a legtöbb helyen. Az LMBTQ-ussal ellentétben."
Ja, és az, hogy mindenféle szervezeten, és médián keresztül milliárdokat önt még a magyar is a homofób propagandába az nem baj? Az a bajod, hogy lakosságarányosan pontosan reprezentálva vannak melegek egy filmben? :D Értem baszdki
"26, szerinted, melyik kortárs magyar kiadvány számit olyannak, amit tanitani kellene?"
Nem hiszem hogy lenne ilyen. Miért kérdezed?
Amugy a 30-as jól mondja, az miért nem zavar hogy az LMBTQ-usok kultúrális müveket égetnek? Az miért nem számit kultura támadásnak?
32-es.
Dehogy szól arról, ezt te is tudod.
"Ja, és az, hogy mindenféle szervezeten, és médián keresztül milliárdokat önt még a magyar is a homofób propagandába az nem baj? "
Dehogynem baj, de ez érvelési hiba: [link]
"Az a bajod, hogy lakosságarányosan pontosan reprezentálva vannak melegek egy filmben? :D Értem baszdki"
Nem érted, az a baj hogy óvodásoknak készült rajz és animációs filmekben csinálják ezt.
Egyébként meg, az hogy meg váltóztatod az állitásom megint csak érvelisi hiba: [link]
33, azért mert a kérdésem arra irányul, hogy miért más országok kultúrájával foglalkozik a magyarság a magyar kultúra hiánya helyett.
A melegség ábrázolása ellen harcolnak egyesek, miközben a saját kultúrájukkal nem foglalkoznak. Ezért kérdeztem.
De rendben kérdező, beszéljünk a magyar témárol.
Kezdjed el valahol, és meg nézzük hova jutunk.
"Dehogynem baj, de ez érvelési hiba:"
Nem, ez nem érvelési hiba. Elmondtam, hogy az, hogy pontosan vannak reprezentálva NEM propaganda, csak te nevezed annak. Az viszont, hogy az USA-tól kezdve (pl. heritage foundation) egészen idáig (pl. Alapjogokért Központ) mindenféle VALÓDI propagandát nyomnak pontosan azt bizonyítja, amit én mondtam.
Az, hogy bemutatom, hogy az én eredeti állításom a helyes, nem érvelési hiba. Tanulj meg vitatkozni :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!