A magyarok, miért más országok kultúráját támadják ahelyett, hogy a sajátjukkal foglalkoznának és azt csinálnák meg úgy, ahogy, nekik tetszik?
"Simán hazudsz :) Óriasi szakadék tátong az akkori és a mostani liberalizmus között. Komoly ertelmisegi lehetsz, ha erről se tudsz semmit. :D Viszont akkor alkalmazzuk már a saját logikádat rád is: Amikor a külsőségekből levezetett identitásra mondtal rosszat, akkor mindenkire rosszat mondtál, aki szivárványos cuccokat hord. Tudom, az mááás 🤡"
Nem azt mondtam, hogy magyar sálat hordók hülyék. Azt mondtam, hogy akinek sérti a magyarságát az, hogy kint mi történik, az hülye. Ugyan úgy hülye az is, aki sírva fakad attól, hogy valami hülye elégeti a szivárványos zászlót. Nem kell miatta sírni, de persze csúnya dolog. Engem nem érdekel a turul, és tőlem magyar zászlót is égethet az, akinek ez a szellemi színvonala. Látod, hogy azt sem érted, hogy mit olvasol? Neked az határozza meg a magyarságod, hogy piros-fehér-zöld? Nekem nem, nekem az, hogy befogadó vagyok pl. A magyar soha a büdös életbe nem lehetne például önazonosan olyan őrült ideák mentén magyarkodó, mint Orbán. Mindenki tudja, hogy a magyar egy hatalmas kutyvalék, ezt nem lehet tisztán tartani, mert nem az, ez egy mix.
"Akkor mi a bajotok az érzékenyítéssel?"
Az, hogy úgy állítja be az LMBTQP-t, mintha az normális lenne, jó példaként szemléltetve azt. A gyerek pedig a felnőttek példáját követi. Ettől lesz nagyobb eséllyel deviáns a gyerek.
Most, hogy ezt tisztáztuk, felhoznál egy példát arra, hogy mikor és hogyan támadtuk egy másik ország kultúráját?
"Igen, micsoda nomrális, és helyes ítélőképesség volt kirobbantani egy világháborút"
Újból kiderült, hogy fingod sincs a történelemről. Egyik világháborút se mi magyarok robbantottuk ki.
Ja hogy most már csúnya dolog lett, amikor a szivárványos zászlóról van szó. :D Te változtatod ide-oda az álláspontot, de a másikat vádolod, hogy nem tudja értelmezni. :D
Én egyébként nem gondolom, hogy ne lehetne megérteni azt, hogy embereknek érzelmi kötődése legyen zászlókhoz, szimbólumokhoz. Viszont ha szerinted hülye az, aki jelentősséget tulajdonít ezeknek, akkor az önkényuralmi jelképek nyilvános ábrázolását is legalizálnád?
"Az, hogy úgy állítja be az LMBTQP-t, mintha az normális lenne, jó példaként szemléltetve azt. A gyerek pedig a felnőttek példáját követi. Ettől lesz nagyobb eséllyel deviáns a gyerek."
Mert normális is. Miért ne lenne az? Mit jelent neked a normális? Az autizmus nem normális? Üldözendő? Rossz?
"A gyerek pedig a felnőttek példáját követi. Ettől lesz nagyobb eséllyel deviáns a gyerek."
Szóval te elhiszed, hogy meleg lettél volna, ha valaki azt mondja, hogy a meleg is ember, és nem szabad bántani?
"Most, hogy ezt tisztáztuk, felhoznál egy példát arra, hogy mikor és hogyan támadtuk egy másik ország kultúráját?"
Már leírtam, csak te szerinted az nem kultúra. Azzal nem vitázom, aki letagadja a valóságot és a tényeket.
"Újból kiderült, hogy fingod sincs a történelemről. Egyik világháborút se mi magyarok robbantottuk ki."
Hát pedig de, Osztrák-Magyar monarchia néven. Történelmi tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!