A magyarok, miért más országok kultúráját támadják ahelyett, hogy a sajátjukkal foglalkoznának és azt csinálnák meg úgy, ahogy, nekik tetszik?
"Senki nem mondta, hogy lehet (egyelőre). Miben zárja ez ki, hogy normális, a fajfenntartás számára kívánatos dolog a melegség?"
Az, hogy az ég kék, miben zárja ki, hogy nem piros? :D
"Hát, ezt nem te döntöd el, hogy az-e. Nem tekintik betegségnek."
Maximum PC okokból tilos betegségnek nevezni, de mivel jelentősen rontja az életminőséget, betegség.
"De, te állítottad, hogy deviánciát okoz. ;)"
Hol állítottam?
"Látod, látod az a tükör... ;)"
Ez már óvodás szint. Előbújt a valódi éned.
Nem, én azért említettem meg a drogokat, mert szerintetek nem támadja a magyar a külföldi országok kultúráját. Elmondtam, hogy a hollandokét állandóan támadjuk. Szerintetek az nem a kultúra része, hát nekik más a véleményük erről.
"e hangsúlyoztad, hogy neked a feljelentgetős liberalisokhoz semmi közöd, te önállóan gondolkodsz, de közben ennek az ellenkezőjét feltételezed rólam és olyan random dolgokat hozol fel, hogy én azt gondolom, amikhez hasonlót sem állítottam."
milyen feljelentgetős liberálisokról beszélsz te?
" Mi lenne, ha a képmutatást sem tolerálnád saját magadban? :)"
Az nem én vagyok, aki keresztény elveket hirdetőkre szavaz, miközben szarrá lopják az országot. :8
"Az, hogy az ég kék, miben zárja ki, hogy nem piros? :D"
láthatóan nincs meg a kompetenciád összefüggéseket értelmezni.
Tanulj, mielőtt bemutatod, hogy fogalmad sincs semmiről
"Tanulj, mielőtt bemutatod, hogy fogalmad sincs semmiről"
Mondja az, aki szerint a biszexualitás ugyanaz, mint a homoszexualitás :D
Ha a kb 2 oldallal ezelőtti hozzászólásokra sem vagy képes emlékezni, akkor lehet, hogy neked kellene megtanulni vitatkozni. :D
Igaz, te egységet hirdető összefogásta szavaztál, akik hátbaszúrták egymást, amikor úgy hozta az érdek. :)
""Tanulj, mielőtt bemutatod, hogy fogalmad sincs semmiről"
Mondja az, aki szerint a biszexualitás ugyanaz, mint a homoszexualitás :D"
Amint sikerül elolvasnod a cikket, és értelmezni beszélgethetünk. Addig te az ignoráltak listájára kerülsz.
"Igaz, te egységet hirdető összefogásta szavaztál, akik hátbaszúrták egymást, amikor úgy hozta az érdek. :)"
nem szavaztam rájuk, szóval te is mész az ignoráltak listájára. nem is értem minek vitázom funkcionális analfabétákkal?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!