Ez normális dolog, hogy ilyen sok LMBTQ+ könyv létezik nemváltás témakörben gyerekek részére?
Most tudom, hogy itthon ilyen nincs (vagy csak nekem nem szúrt eddig
szemet) és az is tény, hogy a kormánypropaganda ezzel hergel, de rákerestem és tényleg eszméletlen mennyiség van ilyen témájú gyerekkönyvből a polcokon angolul.
Nem tudom, hogy ki vesz meg ilyet a gyerekének, de szerintem nem normális, hogy 2-4 éves korú gyerekektől kezdve már ajánlják ezeket... Meg kellene várni a serdülőkort, felőlem döntse el akkor a gyerek, hogy mennyire erős benne ez a nemi diszfória késztetés, de nem tudom, hogy miért kellene ezt minden gyerek kezébe adni?? Eddig is jól megvoltunk ezek nélkül... Vagy ez csak nekem sok?
Az egyik mese pl. arról szól, hogy a fiú mackó lány akar lenni, a másiknak már a címlapján egy szoknyában táncol egy kisfiú.
#38 El a kezekkel az irodalomtól!
Hála az ilyen agyhalottaknak, felnőttek se vehetnek olyan könyvet most már, amit akarnak, hogyha valamilyen nímand imakör úgy dönt, hogy odaköltözik a könyvesbolt 200 méteres körzetébe.
Amúgy ezt a népszerűsítést kik finaszírozzák?
A Nemzetközi Nemváltó Plasztikai Sebészek Földalatti Titkos Összeesküvése?
Vagy kinek éri meg a kiscsoportosokat tömegével rábeszélni az átoperálásra?
Döbbenetes, hogy 2023-ban felnőtt emberek ilyesmit elhisznek. Következő mi lesz? Boszorkányüldözés? Vagy milyen dilivonatra ül még fel a plebsz?
A szavazásból azért világosan kiderül, hogy nem kevés elmebeteg él közöttünk.
Na meg az LMBTQ valódi szándéka is, amit mindig le szoktak tagadni.
Valaki bennfentes amúgy tudna magyarázatot adni arra, hogy az lmbt-sek tényleg miért nem szállnak le a gyerek témáról?
Miért krva fontos nekik a gyerekek "felvilágosítása"? Mikor ha otthon egy szülő pl elfogadó, akkor nagy valószínűséggel a gyereke is az lesz, ha pedig elutasítja ezt, a gyereke is el fogja, mert egy gyerek alap esetben a szülőt követi, ő a minta számára.
Teljesen feleslegesek ezek a hülyeségek.
#45 Na, ez a millió dolláros kérdés.
Miért is fáj nekik hogy nem mehetnek a gyerekekhez ha nem is akarnának semmit a gyerekektől?
AKKOR, nem is fájna nekik. de mivel nagyon is fáj és mindent megtesznek azért hogy ne legyenek eltiltva a gyerekek közeléből, egyértelmű, hogy pont a gyerekek vannak a célpontjukban, hazudjanak közben bármit is.
47: semmilyen bántásnak nincs kitéve, ezt pedofilok gondolják így.
Mármint azt, hogy bármilyen szexualitás kialakul egy kiskorúnál serdülőkor előtt. Amikor 14 évesek lesznek, akkor már lehet ilyesmiről nekik beszélni, de akkor se az LMBTQ aktivista menjen be, hanem egy mozgalomtól független meleg, vagy hozzáértő valaki.
Én voltam gyerek akkor, amikor még a pride-ról nem is lehetett szinte hallani, semmilyen érzékenyítés nem volt ebben a témakörben, mégsem gyűlöltem meg a melegeket vagy lettem homofób. Persze tudom, ma már az is homofóbia, ha nem akarod hagyni a kiskorú gyerekednek, hogy egy elmebeteg transz lovagoltassa a térdén.
Szóval a lényeg, hogy a ha gyereke bántva van, 14 éves kora körül vagy később azért, mert meleg, az nem a melegsége okán van, hanem mert valami más miatt nem szimpatikus. A gyerekek állandóan kipécézik egymást akkor is, ha nincs láthatóan semmi eltérő tulajdonságod. Engem is piszkáltak, pedig nem vagyok meleg sem cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!