Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez normális dolog, hogy ilyen...

Ez normális dolog, hogy ilyen sok LMBTQ+ könyv létezik nemváltás témakörben gyerekek részére?

Figyelt kérdés

Most tudom, hogy itthon ilyen nincs (vagy csak nekem nem szúrt eddig

szemet) és az is tény, hogy a kormánypropaganda ezzel hergel, de rákerestem és tényleg eszméletlen mennyiség van ilyen témájú gyerekkönyvből a polcokon angolul.

Nem tudom, hogy ki vesz meg ilyet a gyerekének, de szerintem nem normális, hogy 2-4 éves korú gyerekektől kezdve már ajánlják ezeket... Meg kellene várni a serdülőkort, felőlem döntse el akkor a gyerek, hogy mennyire erős benne ez a nemi diszfória késztetés, de nem tudom, hogy miért kellene ezt minden gyerek kezébe adni?? Eddig is jól megvoltunk ezek nélkül... Vagy ez csak nekem sok?

[link]

Az egyik mese pl. arról szól, hogy a fiú mackó lány akar lenni, a másiknak már a címlapján egy szoknyában táncol egy kisfiú.

2023. júl. 23. 16:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
78%
Igazad van, nem kell ide lányként élő fiú mackó, a gyerekek elvannak a Jancsi és Juliskával is, amiben a szüleik a gyerekeket kirakják az erdőben hogy éhenhaljanak, de ők helyette élve elégetnek egy idős asszonyt. Egy gyereknek ilyen morbid, gyilkolásról, halálról szóló meséket kellene olvasnia, nem holmi mackós hülyeségeket...
2023. júl. 23. 17:46
 12/77 anonim ***** válasza:
79%

Ez a bizonyos "tendencia" ott van veled most a szobában kérdező?

Nem néztél te egy kicsit sok köztv-t hogy az egész életed a nemváltó óvodásoktól való rettegésről szól?

2023. júl. 23. 17:56
 13/77 A kérdező kommentje:

#11 Te teljesen megbuggyantál? Ha tegyük fel a Jancsi és Juliska nincs rendben, akkor ettől oké lesz a nemváltás témakör?

Egyébként egy gyerek fantáziájában nem úgy jelenik meg a boszorka elégetése, hogy látja maga előtt, ahogy leolvad a bőre és iszonyúan szenved, nem lesz tőle traumatizált, és nem fog embereket elégetni. A mese nem normalizálja azt emberek elégetését, viszont a nemváltó könyv éppen azt próbálja normálisként beállítani, hogy egy kisfiú nyugodtan járhat kislány ruhába, ez teljesen normális... te viszont nyilvánvalóan nem vagy az.

2023. júl. 23. 18:15
 14/77 A kérdező kommentje:
#12 Nekem pont annyira szól az életemről a kérdés, mint neked: én kiírtam valamit, te meg kommentelsz rá. Szóval egyformán érdekel minket a dolog.
2023. júl. 23. 18:17
 15/77 anonim ***** válasza:
77%
Akkor további jó rettegést a nemváltó óvodásoktól.
2023. júl. 23. 18:20
 16/77 anonim ***** válasza:
84%
Egyelőre úgy tűnik, az emberiségben a transzneműek aránya 1,5%. Ez 120 000 000 ember. Ezeknek 90% fölötti része olyan korban nőtt fel, amikor még egy ilyen könyv sem volt. Így is soknak tűnik néhány könyv, aminek úgy sincs semmi hatása, azon kívül, hogy esetleg talán nem ölik meg magukat?
2023. júl. 23. 18:54
 17/77 anonim ***** válasza:
17%

"további jó rettegést"

Imádom, hogy nincs ilyen, de amikor betiltja Orbán, akkor visítanak 😁

2023. júl. 23. 19:14
 18/77 anonim ***** válasza:
81%

"Imádom, hogy nincs ilyen, de amikor betiltja Orbán, akkor visítanak 😁"

Hány óvodáson elvégzett nemváltóműtét történt Magyarországon, vagy egyáltalán a VILÁGBAN, mielőtt orbánék ezzel kezdték volna el hergelni a fogatlan plebejusokat?

Egy sem?

2023. júl. 23. 19:19
 19/77 anonim ***** válasza:
35%
Egy sem? Akkor mit vinnyogsz, amikor betiltják?
2023. júl. 23. 20:56
 20/77 A kérdező kommentje:
Ez engem is érdekel. Mi a baj a betiltással, ha úgysem akartok ilyet?
2023. júl. 23. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!