Ez normális dolog, hogy ilyen sok LMBTQ+ könyv létezik nemváltás témakörben gyerekek részére?
Most tudom, hogy itthon ilyen nincs (vagy csak nekem nem szúrt eddig
szemet) és az is tény, hogy a kormánypropaganda ezzel hergel, de rákerestem és tényleg eszméletlen mennyiség van ilyen témájú gyerekkönyvből a polcokon angolul.
Nem tudom, hogy ki vesz meg ilyet a gyerekének, de szerintem nem normális, hogy 2-4 éves korú gyerekektől kezdve már ajánlják ezeket... Meg kellene várni a serdülőkort, felőlem döntse el akkor a gyerek, hogy mennyire erős benne ez a nemi diszfória késztetés, de nem tudom, hogy miért kellene ezt minden gyerek kezébe adni?? Eddig is jól megvoltunk ezek nélkül... Vagy ez csak nekem sok?
Az egyik mese pl. arról szól, hogy a fiú mackó lány akar lenni, a másiknak már a címlapján egy szoknyában táncol egy kisfiú.
"A mese nem normalizálja azt emberek elégetését, viszont a nemváltó könyv éppen azt próbálja normálisként beállítani, hogy egy kisfiú nyugodtan járhat kislány ruhába, ez teljesen normális"
És mi múlik az öltözködésen? Kit érdekel hogy más mit hord?
"Egy sem? Akkor mit vinnyogsz, amikor betiltják?"
"Ez engem is érdekel. Mi a baj a betiltással, ha úgysem akartok ilyet?"
Ketten vagytok, ez már két agysejt, mindkettőre szükségetek lesz a következőhöz: ennél a kérdésnél könyvekről beszélünk, nem a nemváltás betiltásáról.
Plusz nem 18 év alatt tiltották meg a nemváltást, hanem mindenkinek. Felnőtt ember miért nem dönthet a saját testéről, nevéről?
"- Szólt az aberrált gyerekmegrontó, aki szerint tök oké, ha kisfiú szoknyát hord"
Ugyanaz vagy, mint aki gyermekek halálát kívánja, igaz? Mégegyszer: miért zavar hogy ki milyen ruhát hord? Kinek és hogyan árt vele?
"A könyvek betiltásáról volt szó te félkegyelmű, amik nemváltást normalizálnak kiskorúak számára."
Így van, könyvek betiltásáról, nem a nemváltás betiltásáról volt szó.
"Kiskorúakról volt szó, nem a 18 felettiekről, úgyhogy hiába terelsz a kínos kérdésről, pedofil állat."
Mégsem 18 alatt van betiltva a nem és névváltás, hanem mindenkinek.
"Mégegyszer: miért zavar hogy ki milyen ruhát hord? Kinek és hogyan árt vele?"
Neked biztos nem, hiszen pedofil vagy. Tetszenek a szoknyás gyerekek, akár kislány hordja őket, akár kisfiú.
Valószínűleg már neked is írtam ezt kérdező: nagyon sokat pedofilozol. Titkolnivalód van? Esetleg jelentsünk a megfelelő hatóságoknál?
Szóval: kinek árt egy szoknyás fiú vagy férfi? És hogyan árt nekik?
Te is elég sokat nácizol. Jelentsük esetleg a hatóságnak, hogy tömeggyilkos hajlamaid vannak?
Egyébként magadon kívül még kinek a nevében beszélsz?
Azt beismerem, hogy neked semmi bajt nem okoz, sőt nemi izgalmat érzel egy szoknyás kisgyerekre, mert beteg vagy.
Azt meg, hogy más ember tűréshatára hol húzódik, nem te határozod meg, így azt sem, hogy kit mit szabad hogy felháborítson és szót emeljen ellene. Elhiszem, hogy neked belefér a gyerekek erkölcsi és akár testi megrontása is, de ahhoz, hogy ezt szabadon gyakorolhasd szerencsére a társadalmi többség hozzájárulása is kell.
"Neked biztos nem, hiszen pedofil vagy. Tetszenek a szoknyás gyerekek, akár kislány hordja őket, akár kisfiú."
Ömm, nagyon el vagy tévedve a pedofília fogalmával. Ne itt járasd le magad, inkább olvass utána a témának.
"Ha tegyük fel a Jancsi és Juliska nincs rendben, akkor ettől oké lesz a nemváltás témakör?"
Igazából mindegyik rendben van, mert ahogy a gyilkolást bemutató meséktől sem lesz egy gyerek agresszív, úgy egy női ruhát hordó fiú szereplőtől sem lesz transznemű. A fiúk többségének gyerekkora pl. a lövöldözős játékokról és az akciófilmekről szól, mégsem lesznek katonák vagy tömeggyilkosok amikor felnőnek. Egy gyerekmese nincs ilyen befolyással a gyerekekre. Igenis legyen elérhető mindenféle mesekönyv bármiféle cenzúra és tiltás nélkül, és minden szülő adja a saját gyermekének azt, amelyiket akarja.
"ez teljesen normális... te viszont nyilvánvalóan nem vagy az."
Úgy is van, nem hiányozhat a válaszból egy jó adag személyeskedés és a válaszolók lenézése. Ez nem bizonyítja az igazad, sőt, épp ellenkező hatást váltasz ki vele.
"ennél a kérdésnél könyvekről beszélünk, nem a nemváltás betiltásáról."
Ne terelj, mindenképp vinnyogtok.
"Felnőtt ember miért nem dönthet a saját testéről, nevéről?"
Azért, amiért adót is kell fizetni vagy bekötni magad a kocsiban.
Miért fontos neki, hogy más legyen beírva, amikor a biológiai nemről beszélünk?
"Kinek és hogyan árt vele?"
Az egészséges fejlődéséhez nem jár hozzá az, hogy magassarkút adsz rá, hogy kiéld a beteg vágyaid.
Miért fontos neked, hogy szoknya legyen rajta meg magassarkú?
Mert pedofil vagy és neked ez jönne be, ha ilyenek lennének.
Elég átlátszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!