A liberálisoknak milyen konkrét bizonyítékaik vannak arra, hogy létezik "transzneműség"?
Azt gondolom, hogy lehetetlenség kikutatni olyat, hogy valaki, aki férfi testben él lehet-e nő, ha annak érzi magát, egész egyszerűen azért, mert ez színtisztán hitbéli kérdés.
Ha van az asztalon egy alma, de valaki azt állítja róla, hogy körte, nekem pusztán hitre van szükségem ahhoz, hogy az érzékszerveim által felfogott jeleket én alma helyett a körte fogalmi meghatározásával cseréljem fel. A tudomány el fogja tudni az almáról mondani, hogy vannak közös részei a körtével, pl. mindkettő gyümölcs, de azt soha nem fogja tudni "bizonyítani", hogy az márpedig körte, mert az kizárólag rám van bízva, hogy mit definiálok annak.
Ennek ellenére a liberális-LMBTQ oldalról mindig az állítólagos tudományra hivatkozást hallom, mint ultimate érvet arra, hogy az alma körte is lehet.
Az igazságügyi orvosszakértők kapcsán: Őket nem én kértem fel a vizsgálatra, hanem az ügyemet jogellenesen hátráltató, visszatartó, elgáncsolni akaró kormányhivatal rendelte ki.(először és az egyetlen alkalommal a vizsgálat alatt találkoztam velük) Nem mellesleg az igazságügyi szakértők az Orbán vezette kormány alá tartozó, Pintér által vezetett Belügyminisztérium irányítása alatt álló Egészségügyi Tudományos Tanács Igazságügyi Szakértői Testület tagjai.
Melyik a hihetőbb? Az hogy a szakértők pusztán a PC jegyében mennek szembe a szakmaisággal és a jelenlegi kormány (munkaadójuk) akaratával (a nem- és névváltoztatás tiltása). Vagy az hogy szakemberként, szakmai alapon hozzák meg ebben a döntéseiket? Idehaza ahol a kormány törvényben tiltotta be a nem- és névváltoztatást. (csak épp a saját maga által írt és megszavazott alaptörvényével sincs ez összhangban)
De csak egy kis adalék, csak neked, csak most:
Tehát nem elég hogy engem elmebetegnek nevezel, szakembereket (pszichiáterek, pszichológus, iü. szakértők) vádolsz szakmaiatlansággal? Ugye tudod, hogy ez kimerít néhány bűnügyi tényállást?
Btk.: 226. § Rágalmazás
(1) Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt, vagy
c) jelentős érdeksérelmet okozva
Btk.: 227. § Becsületsértés
(1) Aki a 226. §-ban meghatározottakon kívül mással szemben
a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben vagy
b) nagy nyilvánosság előtt
a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a becsületsértést tettlegesen követi el.
Niki
Ez még egy másik kérdés alól jött neki, ahol szintén leírtam buszon velem történteket mikor hölgyemként megszólított az ellenőr. Akkor szemléltetésként úgy írtam le hogy a személyimen az ellenőr látta hogy "Attila" van ráírva, idézőjelek közé persze. Le is írtam hogy amúgy nem ez (volt) az anyakönyvezett nevem. Csak hát nem akarja/tudja felfogni. Azóta mantrájaként ismételgeti mindig mikor itt a gyakorin egy-egy kérés alatt összefutunk.
Az "Attila" előtt a "Niki-Miki" nevekkel próbált vicces lenni vagy épp provokálni, mert csak egy betű eltérés van a kettő között. Nem igazán jött neki össze, mivel csak szánalmasan röhejes miatta.
Niki
#180 Vagy ilyen filmeket nézek, vagy semmi új filmet nem nézek, mert mindenbe beleerőltetik. Ez diszkrimináció a normális emberekkel szemben.
#182 A magát Nikinek képzelő férfit egy jó ideig Mikinek szólítottam, aztán egyszer elárulta - amire amúgy senki nem volt kíváncsi -, hogy az igazi neve Attila.
@184
"Vagy ilyen filmeket nézek, vagy semmi új filmet nem nézek, mert mindenbe beleerőltetik. Ez diszkrimináció a normális emberekkel szemben."
Tehat te azok taborahoz tartozol, akik szerint Hollywoodon kivul nem letezik mozivilag? Es azokhoz, akik szerint kotelezo az osszes ilyen filmet megnezni?
"#185 Nem azokhoz tartozom, de ha új hollywoodi filmet akarok nézni, nem tehetem meg anélkül, hogy felfordulna a gyomrom."
Hat akkor ne akarj hollywoodi filmeket nezni. Nezzel orosz, vagy indiai, vagy barmilyen mas filmeket, azokban nem latsz majd meleg jeleneteket. Nem ertem, mi a problemad, nem kizarolag Hollywoodbol all a filmvilag.
Amugy sem valos amit irsz, Hollywoodban sem csak meleg jelenetes filmeket forgatnak. Nezzel olyat, amiben nincs meleg jelenet, es akkor nem fogsz meleg jelenetekkel talalkozni a filmekben.
Ez ilyen vihar a biliben problemanak tunik szamomra.
Tehàt nem szeretnél olyan filmet, sorozatot nézni amiben melegek vannak, ezért nem szereted a holywoodi filmeket, a netflixet stb, mert melegek vannak bennük. De te meg akarod nézni ezeket annak ellenére hogy undorodsz tőlük, majd miutàn megnézted, a melegeket és a filmkészítőket okolod.
Ez kb olyan mint amikor a drogos a dílert és a kàbítószert okolja azért mert betépett, vagy az alkesz a vodkàt és a kocsmàt szidja mert megint ivott, vagy épp a dohànyos a cigit és a trafikost szidja amiért ràgyújtott.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!