A liberálisoknak milyen konkrét bizonyítékaik vannak arra, hogy létezik "transzneműség"?
Azt gondolom, hogy lehetetlenség kikutatni olyat, hogy valaki, aki férfi testben él lehet-e nő, ha annak érzi magát, egész egyszerűen azért, mert ez színtisztán hitbéli kérdés.
Ha van az asztalon egy alma, de valaki azt állítja róla, hogy körte, nekem pusztán hitre van szükségem ahhoz, hogy az érzékszerveim által felfogott jeleket én alma helyett a körte fogalmi meghatározásával cseréljem fel. A tudomány el fogja tudni az almáról mondani, hogy vannak közös részei a körtével, pl. mindkettő gyümölcs, de azt soha nem fogja tudni "bizonyítani", hogy az márpedig körte, mert az kizárólag rám van bízva, hogy mit definiálok annak.
Ennek ellenére a liberális-LMBTQ oldalról mindig az állítólagos tudományra hivatkozást hallom, mint ultimate érvet arra, hogy az alma körte is lehet.
#230 "Akkor meg mi bajod van?"
Hogy ezekbe is kötelezően bele kell erőltetni a négereket meg a búzikat.
"Az ellenkezőjéről forrás? Amiért a P betűt folyton odasorolod?"
Egyetértesz azzal, hogy az LMBTQP-sek egyöntetűen ellenzik a gyermekvédelmi törvényt?
#227 "Ez nem igaz, a férfiak között arányaiban messze nincs annyi pedofil, mint köztetek."
Mint kik között? Hetero nő vagyok.
Ezért is beszélek a teljes férfi nemről. Keress rá a pedofíliával kapcsolatos kutatásokra, amiket én találtam, mindegyik olyan nagyjából 20-80% arányra teszi a női és férfi pedofilokat. De neked is ugyanezeket fogja kidobni a google.
#231 “Hogy ezekbe is kötelezően bele kell erőltetni a négereket meg a búzikat.”
De ha a fehérek ugyanúgy benne vannak, nincsenek egyáltalán kiszorítva, csak más csoportok IS bekerültek, akkor mi bajod van? Csak fehér embereket akarsz nézni? Biztos sok náci propaganda film készült, jó szórakozást.
“Egyetértesz azzal, hogy az LMBTQP-sek egyöntetűen ellenzik a gyermekvédelmi törvényt?”
Már le lett írva, hogy az a törvény összemossa a pedofíliat és a homoszexualitást. A pedofilok büntetésére vonatkozó részeket senki nem ellenzi. Azt ellenzik, hogy egy kalap alá veszi a melegekkel, egy törvényben próbálja őket is korlátozni, és ezt ellenzik. Ezt sikerül végre felfogni?
#232 Még mindig nem tagadom, hogy a pedofilok többsége férfi. Nem értem, miért kötözködsz.
#233 "De ha a fehérek ugyanúgy benne vannak, nincsenek egyáltalán kiszorítva, csak más csoportok IS bekerültek, akkor mi bajod van? Csak fehér embereket akarsz nézni? Biztos sok náci propaganda film készült, jó szórakozást."
Nem az a bajom, hogy négerek is szerepelnek a filmekben. Az a bajom, hogy kötelezően szerepeltetni KELL őket. Ha a történetbe beleillik, és a színész is jó, akkor legyen, de általában nem ez a helyzet.
"Már le lett írva, hogy az a törvény összemossa a pedofíliat és a homoszexualitást."
Nincs mit összemosni rajta, nem titkolt célotok, hogy gyerekeket térítsetek meg az óvodákban, iskolákban. Ez vastagon kimeríti a pedofília fogalmát.
#234 ha fekete színész játszik egy filmben, az azért van, mert olyanra írták a karaktert/ az adott színész volt a legjobb a meghallgatáson. Mivel a legtöbb ide eljutó film amerikai, ahol a lakosság nagy része fekete, az ottani arányokat próbálják a filmekben is bemutatni, nem az itteni 99,9%os fehér arányt. Valamint, az ázsiai színészek is zavarnak? A latinók?
“Nincs mit összemosni rajta, nem titkolt célotok, hogy gyerekeket térítsetek meg az óvodákban, iskolákban. Ez vastagon kimeríti a pedofília fogalmát”
A pedofília fogalma: “A pedofília (a görög παῖς, "gyermek" és φιλία "szeretet" szavakból) a serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom, amelyet a pszichiátria mentális betegségnek minősülő parafíliaként tart számon.”
A gyerekeket arra tanítani, hogy milyen emberek vannak a világon, és hogy ilyen dolgok miatt diszkriminálni, csúfolni, vagy verekedni rossz dolog elég messze van a pedofiliatol. De te most ebben a kommentedben pontosan megmutattad, hogy mi is az az összemosás ami ellen tüntetnek. Te magad vagy az egyik oka.
#235 Viszont az LMBTQP-k között nagyobb a pedofilok aránya, mint a férfiak között.
#236 "ha fekete színész játszik egy filmben, az azért van, mert olyanra írták a karaktert/ az adott színész volt a legjobb a meghallgatáson."
Nem igaz. Ott van pl. A setét torony megfilmesítése. A regényben Roland, a főhős fehér, és ennek jelentősége is van (igaz, hogy a későbbi részekben). A filmben csakazértis néger játssza. Ez csak egy példa, van még számtalan ilyen. Néger Hófehérke megvan?
"Valamint, az ázsiai színészek is zavarnak? A latinók?"
Ha bele vannak erőltetve, akkor igen, de ez sokkal kevésbé jellemző, mint a négerekkel ugyanez.
"A gyerekeket arra tanítani, hogy milyen emberek vannak a világon, és hogy ilyen dolgok miatt diszkriminálni, csúfolni, vagy verekedni rossz dolog elég messze van a pedofiliatol."
De a ti szándékotok nem ez, hanem hogy minél több gyereket megtérítsetek. Ez pedig pedofília, akárhogy is nézzük.
#237 “ Viszont az LMBTQP-k között nagyobb a pedofilok aránya, mint a férfiak között”
Forrás?
“ Nem igaz. Ott van pl. A setét torony megfilmesítése”
És? Rengeteg filmben meg fordítva történt. Erre kifejezés is van “white-Washing”. A Hófehérke meg nem emiatt lesz szar, hanem mert az egész alacsony költségvetésű szar, egy béna színésznővel.
“ hanem hogy minél több gyereket megtérítsetek. Ez pedig pedofília, akárhogy is nézzük.”
Olvas el újra a kommentem. A pedofília fogalmát és amit mondasz. Nem egyezik cicavirág.
#238 "Forrás?"
Épp most említettem. Mivel az LMBTQP-sek kb. egyértelműen elítélik a gyermekvédelmi törvényt, a nagy részük pedofil.
"És? Rengeteg filmben meg fordítva történt."
Nem ismerek ilyen filmet.
"A Hófehérke meg nem emiatt lesz szar, hanem mert az egész alacsony költségvetésű szar, egy béna színésznővel."
Találhattak volna egy jó fehér színésznőt, de négernek kellett játszania.
"Olvas el újra a kommentem. A pedofília fogalmát és amit mondasz. Nem egyezik cicavirág."
Mi másért akarnátok búzivá nevelni a gyerekeket?
#237 "Viszont az LMBTQP-k között nagyobb a pedofilok aránya, mint a férfiak között."
Nyilván, ha az LMBTQ emberekhez hozzáadod a P - pedofil hetero férfiakat. De ha ezeket a P - pedofil hetero férfiakat oda számoljuk, ahová egyébként is tartoznak, vagyis a hetero férfi társadalomhoz, akkor bizony a hetero férfi társadalomban lesz nagyobb a pedofilok aránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!