A liberálisoknak milyen konkrét bizonyítékaik vannak arra, hogy létezik "transzneműség"?
Azt gondolom, hogy lehetetlenség kikutatni olyat, hogy valaki, aki férfi testben él lehet-e nő, ha annak érzi magát, egész egyszerűen azért, mert ez színtisztán hitbéli kérdés.
Ha van az asztalon egy alma, de valaki azt állítja róla, hogy körte, nekem pusztán hitre van szükségem ahhoz, hogy az érzékszerveim által felfogott jeleket én alma helyett a körte fogalmi meghatározásával cseréljem fel. A tudomány el fogja tudni az almáról mondani, hogy vannak közös részei a körtével, pl. mindkettő gyümölcs, de azt soha nem fogja tudni "bizonyítani", hogy az márpedig körte, mert az kizárólag rám van bízva, hogy mit definiálok annak.
Ennek ellenére a liberális-LMBTQ oldalról mindig az állítólagos tudományra hivatkozást hallom, mint ultimate érvet arra, hogy az alma körte is lehet.
# Balufiú29
A privàtba küldött üzenetedre reagàlva: (amúgy tiltottalak)
Az "aberràlt elmebeteg akit gyógykezelni kéne" itt csak te vagy.
Niki
#251, #252 Az arányokról beszéltem, nem az abszolút számokról. Tudjátok egyáltalán, mi az, hogy arány?
Amúgy mivel ti búzik állandóan a keresztényeket provokáljátok, pont erről jutott eszembe még valami: a keresztények száma a világban (a Wikipedia szerint) 2,4 milliárd, tehát több, mint a teljes népesség negyede, ami mindenképpen több, mint a búzik aránya a legelrugaszkodottabb becslések szerint is. Az amerikai filmekben mégis alig szerepelnek keresztények, és ha igen, akkor is általában negatív karakterekként. Ez nem diszkrimináció?
#254 szerintem te nem tudod mit jelent az arány. Ha egy szám több, az aránya a vizsgált csoportban is nagyobb lesz 😂 ne szórakozz már, magadat égeted. Ha a hetero férfiakat és homoszexuális férfiakat nézzük, mint külön csoport, és a pedofíliára való hajlamot vizsgáljuk, és olyan adatunk van, hogy több hetero férfi pedo mint homoszexuális, akkor elég egyértelmű hogy melyik csoport veszélyesebb.
Rengeteg keresztény szereplo van, nem is értem honnan veszed ezt a baromságot. Már hallucinálsz is? Ha csak azt nézzük hány karácsonyi film van, már megdőlt a hülye elméleted. Az lehet hogy nem arról szól a film, hogy keresztény az illető, de messze több keresztény szereplő van, mint mondjuk muszlim, hindu, vagy éppen sátánista együttvéve.
"Amúgy mivel ti búzik"
Ez kinek szól?
"állandóan a keresztényeket provokáljátok"
Kik és mikor? Transzneműségról van szó!
"Ha egy szám több, az aránya a vizsgált csoportban is nagyobb lesz"
Tehát jól sejtettem, tényleg nem tudod, mi az az arány. Jól sejtem, hogy bölcsész vagy?
"Rengeteg keresztény szereplo van, nem is értem honnan veszed ezt a baromságot. Már hallucinálsz is? Ha csak azt nézzük hány karácsonyi film van, már megdőlt a hülye elméleted."
Egyrészt manapság jóval kevesebb karácsonyi film készül, mint ahány LMBTQP-propagandafilm. Másrészt te pl. nem ünnepled a karácsonyt?
"Az lehet hogy nem arról szól a film, hogy keresztény az illető, de messze több keresztény szereplő van, mint mondjuk muszlim, hindu, vagy éppen sátánista együttvéve."
De jóval kevesebb a keresztény szereplő, mint a búzi szereplő, pedig a keresztények aránya a társadalomban magasabb, mint a búziké. Persze neked ezt hiába mondom, hiszen nem tudod, mi az, hogy arány.
"Az amerikai filmekben mégis alig szerepelnek keresztények"
Ezt honnan tudod? Minden kereszténynem rá van tetoválva egy kereszt a homlokára?
De ha még így is van, miért kéne vallás alapján kiválasztani a színészeket, vagy miért lenne szükség arra, hogy kb. minden harmadik filmnek a vallás legyen a témája, azon belül is a kereszténység? Az egyház nem egyenlő a szórakoztatóiparral. Minden filmnek vallásról kéne szólnia, az ateisták arányának megfelelő hányadúnak meg arról, hogy a szereplők hogyan nem hisznek? Nem értem, miért vallásonként kategorizálod a filmeket.
"és ha igen, akkor is általában negatív karakterekként"
Ezt nem figyeltem meg, de nem a vallás határozza meg, hogy valaki milyen.
"Ezt honnan tudod? Minden kereszténynem rá van tetoválva egy kereszt a homlokára?"
Akkor te honnan tudod, hogy nincs még több búzi a filmekben? Mindegyiknek rá van tetoválva egy szivárvány a homlokára?
"De ha még így is van, miért kéne vallás alapján kiválasztani a színészeket, vagy miért lenne szükség arra, hogy kb. minden harmadik filmnek a vallás legyen a témája, azon belül is a kereszténység? Minden filmnek vallásról kéne szólnia, az ateisták arányának megfelelő hányadúnak meg arról, hogy a szereplők hogyan nem hisznek?"
Miért kell bőrszín alapján kiválasztani a színészeket, vagy miért van szükség arra, hogy 10-ből 9 filmbe beleerőltessék a homoszexualitást? Minden filmnek a búzikról meg a négerekről kéne szólnia, az etnikai és szexualitásbeli arányaikat messze felülmúlva?
"Ezt nem figyeltem meg, de nem a vallás határozza meg, hogy valaki milyen."
Szerintem sem, a filmekben mégis szinte kizárólag negatív szereplőkként jelennek meg keresztények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!