Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisoknak milyen...

A liberálisoknak milyen konkrét bizonyítékaik vannak arra, hogy létezik "transzneműség"?

Figyelt kérdés

Azt gondolom, hogy lehetetlenség kikutatni olyat, hogy valaki, aki férfi testben él lehet-e nő, ha annak érzi magát, egész egyszerűen azért, mert ez színtisztán hitbéli kérdés.

Ha van az asztalon egy alma, de valaki azt állítja róla, hogy körte, nekem pusztán hitre van szükségem ahhoz, hogy az érzékszerveim által felfogott jeleket én alma helyett a körte fogalmi meghatározásával cseréljem fel. A tudomány el fogja tudni az almáról mondani, hogy vannak közös részei a körtével, pl. mindkettő gyümölcs, de azt soha nem fogja tudni "bizonyítani", hogy az márpedig körte, mert az kizárólag rám van bízva, hogy mit definiálok annak.

Ennek ellenére a liberális-LMBTQ oldalról mindig az állítólagos tudományra hivatkozást hallom, mint ultimate érvet arra, hogy az alma körte is lehet.

2023. júl. 11. 19:03
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/261 anonim ***** válasza:
0%
#170 Szégyen, hogy ilyen megeshet Magyarországon. És ez a kormány nevezi magát nemzetinek és kereszténynek.
2023. szept. 1. 10:20
 172/261 anonim ***** válasza:
93%
#171 így van. Szégyen, hogy ha te épp cisz férfi vagy, akkor nem kötelezően Annának, cisz nőként pedig kötelezően Attilának hívnának. Pedig jó lenne. Akkor talán megértenéd, miért ennyire (finoman szólva) kiaszás ez a transzneműekkel.
2023. szept. 1. 13:48
 173/261 anonim ***** válasza:
0%
#172 Transzneműek nem léteznek, csak identitászavaros elmebetegek, pl. Attila.
2023. szept. 1. 14:30
 174/261 harminezer oxigén ***** válasza:
95%

Felesleges mondanod neki, nem fogja/tudja megérteni.

Ami szomorúbb, valószínű azt sem képes megérteni hogy, miért problémás az hogy egy közigazgatási eljáráshoz (aminek az eljárási ideje 60 nap, amihez meg volt a jogi lehetőség) több mint 3 és fél év, 3 megnyert bírósági per, 1 alkotmánybírósági döntés, 2 kúriai jóváhagyás és rengeteg kitartás kellett. Vagy épp mennyire nincs az jól hogy az épp regnáló kormány bárkitől jogokat vonhat el (akár tőle is) egy tollvonással, csak mert úgy tartja kedve. Holott elvileg egy "demokratikus jogállamban" élünk.

Az ezzel foglalkozó szakemberek más véleményen vannak. Az én esetemben ez 2 pszichiátert, 1 klinikai szakpszichológust továbbá 2 igazságügyi orvosszakértőt jelent. De, biztos neked van igazad, a végén még az is kiderül hogy te sz*ad a spanyolviaszt, közvetlen azután kifingottad a passzátszelet.

Niki

2023. szept. 1. 15:18
 175/261 anonim ***** válasza:
0%
Attila, a te hülyeségeddel foglalkozó szakemberek - ha valóban szakemberek - pontosan tudják, hogy elmebeteg vagy, de féltik a karrierüket, mert a PC diktatúrában ezt nem szabad kimondani.
2023. szept. 1. 15:37
 176/261 anonim ***** válasza:
91%
#175 Ez nyilván rólad is elmondható, hiszen más életébe jobban bele akarsz nyúlni, ahelyett hogy a sajátod tennéd rendbe. Textbook mental illness.
2023. szept. 1. 16:10
 177/261 anonim ***** válasza:
0%
#176 Én akarok belenyúlni más életébe? Ti búzik tukmáljátok rám és a többi normális emberre magatokat, ahol csak tudjátok. Ti provokáltok folyamatosan. Veletek van tele a média. Ti vagytok azok, akiket nem lehet kritizálni. És még én akarok belenyúlni más életébe? Bicskanyitogató, amit műveltek.
2023. szept. 1. 16:12
 178/261 anonim ***** válasza:
95%

@177

"Ti búzik tukmáljátok rám és a többi normális emberre magatokat, ahol csak tudjátok. Ti provokáltok folyamatosan. Veletek van tele a média."

Ezt már csak én vagy hússzor leírtam, biztosan sokan mások is, de hátha egyszer neked is elér az értelmedig: Azt, hogy a média szarásig van LMBTQ tartalommal, azht leginkább a Fidesznek köszönd meg, ők tartják folyamatosan a felszínen ezt a témát. Ha ők nem tennék, évente sok-sok milliárdot elverve erre, akkor kábé a kutya se foglalkozna Magyarországon az LMBTQ-val.

Más részről, ha már ilyen jellegű vitákba bonyolódsz, legalább annyit tisztába tehetnél magadban, hogy mi a különbség a transzok és a melegek között. Úgy elég hiteltelennek hangzanak a szavaid, hogy azt sem tudod, mi a különbség a kettő között.

2023. szept. 1. 16:18
 179/261 anonim ***** válasza:
0%

#178 Igen, biztos a Fidesz intézte el azt is, hogy minden filmbe és sorozatba kötelező legyen búzi karaktereket beleerőltetni.

Tudom, hogy a "transzok" azok, akik más neműnek képzelik magukat, mint amilyenek. Tehát minden "transz" búzi, de nem minden búzi "transz".

2023. szept. 1. 16:20
 180/261 anonim ***** válasza:

" Igen, biztos a Fidesz intézte el azt is, hogy minden filmbe és sorozatba kötelező legyen búzi karaktereket beleerőltetni."

Sajnálom, hogy téged köteleznek arra, hogy ilyen filmeket nézz. Ez együtt jár a Fidesz-tagsággal?

2023. szept. 1. 16:28
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!