Feminista embertársam, hány férfit sikerült már meggyőznöd a saját ideológiádról?
Lelkibeteg, szánalmas alakok vagytok.
Oldjátok meg a Saját nyomorotokat! Mint ahogy mi ,,Nagyok'' szoktuk. És nőjjetek fel! Könnyebb lenne úgy mindannyiunknak.
Engem senki ne tegyen be ,,konzervatív'' vagy ,,liberális'' kategóriába!... Pont leszarom a politikát. ;DDDD ;'D
De annyit el kell ismernem, hogy én az összes nőismerősömet szeretem! Kivéve az azon belüli pár % feministát. De rajtuk kívül az összes többivel elpoénkodunk, bulizunk, kefélünk, dolgozunk, nevetünk, jól elszórakozunk!
A megkeseredett, világra haragudó nyomorultakkal sajnos nem tudunk mit kezdeni... Azoknak az ideje nem lejárt, hanem soha el sem jött. Nem tudnak egyszerre boldogak és örvendők lenni, miközben ''harcolnak'' a körülöttük lévő világgal, az emberekkel.
Sorolnátok olyan szakmákat, ahol egy nő kevesebbet fizetést kap mint egy férfi, pedig ugyan az a munkakörük?
A mi cégünknél a vezető egy nő, az irodisták legalább 90 százaléka szintén nő. A fizikai melósok (gépkezelők, szerelők, villanyszerelők, nyomdamérnökök, műszakvezetők) pedig csak férfiak.
59
Tehát a feministák bérezés kapcsán a levegőbe beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!