Egy fideszes a saját gyerekét is 'elkönnygázosítaná' és 'legumibotoztatná' a rendőrség által a tüntetéseken, azért hogy Fidesznek igaza legyen, hogy az oktatás nemzetközi szintű és a tanárok jól meg vannak fizetve?
Ha közben egy "tanárral" karöltve a Bella ciao-t énekelné, akkor még magam is fújnám a sprayt. 😃
Amúgy nagyobb a füstje ennek mint a lángja.
"Csőcselékkel min.így kell bánni!!"
Akkor a békemenetre kell ledobni a könnygáz bombát csucsu.
Kérdező
Ha az én lányom - ugyanannyi idő - úgy beszélne egy nyilvános eseményen mint Pankotai Lili, úgy vágnám szájon, hogy egy hétig nem tudna beszélni. De nem teszi, mert az én lányom tudja, hogy így értelmes ember nem beszél. Mert nem ezt hallotta, tanulta a szüleitől és a környezetétől.
Ha az én gyerekem támadna rá rendőrre és rongálna meg bármit, akkor bizony tőlem kapná meg elsőként a maga büntetését. Soha nem támadsz rendőrre, soha nem rongálsz.
Az én gyerekem viszont nem is fog tenni ilyet, pont mert nem azt tanulta a szüleitől, hogyan tegyünk tönkre valamit, hogyan bántalmazzunk másokat, hanem hogy ha valaki így viselkedik akkor maga bizonyítja, hogy nincs igaza. Ha igaza lenne és ebben biztos lenne akkor nem lenne szüksége erőszakra, el tudná mondani anélkül is amit akar.
A hozzád hasonlók miért hiszik azt, hogy ha valaki vandálként rongál, ha valaki rendőrre támad akkor felmenti az hogy fiatal?
Miért hiszed azt, hogy egy pár száz fős agresszív, ostoba csőcseléknek bármiben is igaza lehet miközben totál nyilvánvalóan senki nem támogatja őket, hiszen simán odamehettek volna több százezren is - de nem tették?
Egy fideszes a saját gyerekét otthon tartja,mert gyerek még.
Megvan a minőségbeli különbség a fideszes és a többi szülő között ugye?És nem kell részletesebben magyarázni.
9,10,
Egyetértek!
Hiába probáljátok elmagyarázni, stb..a proliszitű ellenzékieknek az értelmükig nem ér el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!