A Fidesz miért nem kezd valamit gyorsan az egészségüggyel, a saját érdekében? Szavazók nélkül maradnak?
A 30 év alatti szavazók esetében az ellenzéknek kétharmada van, a Fidesznek egyharmada a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint.
A még fiatalabbakat, tizenéveseket épp most veretik és oszlatják könnygázzal a volt MSZMP-s Pintér elvtárs rendőrségével.
A fiatalok radikálisan szemben állnak a jelenlegi rezsimmel, amit elsősorban az idősek tartanak hatalmon (a korcsoport növekedésével nő a Fidesz támogatottsága!).
Ha ez a helyzet, az idő a jelenlegi állampárt ellen dolgozik - de ha ez így van, miért nem kezdenek valamit sürgősen az egészségüggyel?
Kilométeres várólisták, orvos- és nővérhiány mellett, az otthonápolás jelenlegi áldatlan állapotai között, alacsony nyugdíjak, egészségtelen táplálkozás mellett, úgy, hogy Magyarországon a legnagyobb a szív- és érrendszeri betegségek és a daganatos megbetegedések halálozási rátája, ez a generáció komoly veszélyben van!
Miért nem tesz semmit a rezsim azért, hogy minél tovább egészségesen életben tartsa az időseket, akik hatalomban tartják?
2
Vasárnap sétáltam a temetőben. Meddig élnek az emberek? Erről nem találtam semmit a neten. A várható élettartamot írja a KSH. Olyannak érzem mint az inflációs adatait amikor boltba megyek. Arról lehet találni valamit hogy adott évbem mennyi volt az elhunytak átlagos életkora?
Egyrészt a legidősebb szavazótábora a DK-nak van. Mondjuk egy erős DK is a Fidesz érdeke.
De másrészt nem szorulnak rá, van bőven tartalékuk.
5-ös,
a népszámlálásban nem kérdeztek rá pártpreferenciára.
kórházrekonstrukciók - pár éve az egyik kórháznál ki volt írva, hogy fényképezni, videózni szigorúan tilos a teljes területen. Januárban voltam, de nem változott semmi.
- új berendezések vásárlása, - év elején megyei jogú város kórháza bizonytalan ideig még csak időpontot sem tudott adni szemészetre, zöldhályoggal kapcsolatban, mert a műtőben tönkrement valami, és várták a csodát, hogy majd egyszer lesz valami (a Mária utcában a szemészet pár héten belül megoldotta).
- váróllisták lerövidítése, -hol? nálunk már maszekban is olyan várólisták vannak, hogy csak na, mert rákényszerülnek az emberek, hogy fizessenek, ha nem akarják, hogy a boncolásnál derüljön ki, hogy mi a szitu...
- új ügyeleti rendszer, -utoljára polgármesteri ráhatással ment ki az ügyelet, mert már FB-re írta ki a hozzátartozó, hogy mit csináljon, a beteg gyerekeket nem hagyhatja ott, de a beteg férje meg egyedül nem fog tudni bemenni az ügyeletre...
- hálapénz megszüntetése, -nagyon sikeres volt, azóta egy orvos sem fogadja el, a becsület mintaképe az országunk...
- várható élettartam több évvel való megnövelése. -ezt azért már hadd ne írjuk a Fidesz javára... Vagy ők döntik el, hogy ki és mikor hal meg? Törvénybe hozzák, hogy ezentúl 66 éves kor alatt tilos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!