Feminista embertársam, hány férfit sikerült már meggyőznöd a saját ideológiádról?
De miket mondtak nektek arra?
Én pl. környezetvédő vagyok, és ha arról elkezdek valakivel beszélni akkor az frankón megy. Általában nem értenek mindenben egyet, de számos dologban igen! Meg legalább megismerjük egymás érveit, nézetét!... :)
Kedves 22-es, szerintem azt a személyt nem érdekelte a te témád sajnos.
Simán lehet, hogy korábban negatív tapasztalatai voltak magukat feministáknak mondó nőkkel. Ezért már ''csukva tartja az ajtót''.
24-es, teljesen egyetértünk ebben... Magam sem mondhattam volna jobban.
Másrészt, az ahogyan megosztja az ember a problémáját, az nagyon sokat számít.
Nekem például, van egy mentális problémám, amivel küszködök. De ez nem jogosít fel engem arra, hogy bárkinek, vagy bármikor, vagy bármilyen helyzetben felhozzam azt, azért mert ,,Éppen ez van most a szívemen!''. Szükséges és illendő tekintettel lenni a másik emberre is. Így működik a világ.
Ezt örülnék, ha ti feministák megértenétek és elfogadnátok.
1.: "Sosem próbáltam meggyőzni senkit, csak elmondom, ha téved vagy nem ért valamit."
Mert ugye csak az lehetséges, hogy aki nem ért veled egyet, az vagy téved vagy nem ért valamit (ami egyébként ugyanaz). Az fel sem merül a kis kobakodban, hogy esetleg te vagy az, aki téved, nem, hiszen a Mérő Vera megmondta, hogy patriarchátus van, akkor az onnantól igaz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!