Feminista embertársam, hány férfit sikerült már meggyőznöd a saját ideológiádról?
Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 12:08
1/65 anonim válasza:
Sosem próbáltam meggyőzni senkit, csak elmondom, ha téved vagy nem ért valamit. Például amikor minden héten megkérdezi vélhetően ugyanaz a troll, hogy a feministák minek küzdenek, ha már egyenjogúság van, akkor rendszeresen leírom neki újra és újra, hogy azért, mert az egyenjogúságtól még fennállnak nemi alapú egyenlőtlenségek rendszerszinten.
3/65 turidominik16 válasza:
nem értem a kérdés és a 1 válasz közötti összefüggést.
4/65 anonim válasza:
"az egyenjogúságtól még fennállnak nemi alapú egyenlőtlenségek rendszerszinten."
Tudsz példát írni?
5/65 anonim válasza:
ma 12:47
Persze, pl. a férfiak jellemzően hamarabb halnak meg, mert nemi szerepeik erre predesztinálják őket.
6/65 anonim válasza:
1. Ez miért magyar politika kategória?
2. Miért gondolod, hogy csak nők lehetnek feministák?
(én férfiként az vagyok)
3. nem biztos, hogy erre az ideológia a legjobb szó
4. a feminizmus nem olyan végleteket jelent, ahol férfigyűlölettől kezdve mindenféle más szrság van
7/65 anonim válasza:
Nekem nem célom meggyőzni senkit. De ha valaki a maradi gondolkodásával az én előremenetelemet gátolja, akkor kifejtem a véleményem, és ha kell jogi lépéseket teszek. A vőlegényem is feminista, nem kellett győzködnöm semmiről, ő magától is tud gondolkodni.
8/65 anonim válasza:
Egy példát sem tud írni, ez a feminizmus egy ideológiába bújtatott szimpla férfigyűlölet xyz okból.
Csak hát gázabb lenne egyszerűen androfóbnak nevezniük magukat....
9/65 anonim válasza:
#8 egyszerűen csak vannak férfiak, akikért nem érdemes vesződni, hogy egy kis értelmet verjen beléjük az ember. Egyszerűen csak nem képesek a gondolkodásra. Meggyőződésem, hogy aki nem feminista, az vagy nem érti a lényeget, vagy értelmi problémái vannak (ami valószínűbb, mivel a lényeg megértése nem bonyolult).
10/65 anonim válasza:
A legtöbb kortárs feminista femcel. Legalábbis akiket én ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!