Feminista embertársam, hány férfit sikerült már meggyőznöd a saját ideológiádról?
Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 12:08
11/65 anonim válasza:
Én meg nem ismerek olyan femcelt, aki ne lenne feminista!
14/65 anonim válasza:
#13 tehát fújnak a világra, mert nem akarnak a férfiak szexelni velük, és a férfiak szexuális szolgáltatásainak "újraelosztását" követelik? Mert ez a koncepció nekem, mint feministának nagyon új.
15/65 anonim válasza:
14: a feminizmus szitokszó, mert már régen nem azt jelenti, amit olyan 50 évvel ezelőtt jelentett. Most már többletjogokat követelnek, ami igazából a férfiakra projektált durva apakomplexusból ered,
16/65 anonim válasza:
#15 ezt kifejtenéd? Milyen előjogok? Hogy kapcsolódik ide az apakomplexus? (csak megjegyzés, ilyen fogalmat nem ismer a pszichológia), és hogy hasonlít ez az incelekhez?
17/65 A kérdező kommentje:
Sok érdekes választ kaptam :D , ami nem a kérdésre válaszolt...
Szóval még egyszer ... Hány férfit sikerült meggyőznöd arról, hogy objektívan nézve a témákat, neked és a feministáknak van igazuk?
Kedves olvasó.
2023. jún. 4. 17:00
18/65 anonim válasza:
ma 17:00
Egyet sem, mert nem voltak nyitottak. Ettől függetlenül fontosnak érzem válaszolni a tévhitekre, még ha tudom is, hogy süket fülekre talál. Sokan olvassák ezt az oldalt válasz vagy regisztráció nélkül, talán ők belátják, ha olvassák vagy legalább elgondolkoznak rajta.
19/65 A kérdező kommentje:
18-as, értem a gondolat menetedet. Logikus, amit mondasz.
Szerinted miért nem sikerült eddig senkit sem meggyőznöd? Azon túl, hogy látszólag nem volt közülük egyik sem nyitott.
2023. jún. 4. 17:46
20/65 anonim válasza:
#19 nem én vagyok a 18-as, de szerintem azért, mert akik nem nyitottak, azok azért nem azok, mert profitálnak a patriarchátusból. Miért lenne érdekük változtatni egy olyan rendszeren, ami nekik kedvez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!