Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A közoktatás ezentúl a nyári...

A közoktatás ezentúl a nyári ingyen tábort/gyermek gondozást is elláthatja?

Figyelt kérdés

Olvasgattam a státusztörvényt és van egy nagyon jó része. Sokan ugyan szidják, de még nem tudni mi lesz benne. Van egy rész ami nagyon tetszik, mint szülő. Meghosszabbíthatják a tanévet julius 15-ig. Utána 15 napra berendelhetik a pedagóust. Gondolom ez a táboroztatás a 15 nap. A felemelt bérükben benne lesz az is. Ez nagyon jó lenne nekünk szülőknek, hisz így nem kellene kisebb vagyonokat táborra költeni és értelmes társaságban kupálódna a gyerek

A tanév jul 15-ig pedig gondolom nem száraz természettudományok biflázásából állna, hanem "Honvédelem" tantárgy kereteinek gyakorlásából. Olyan lenne, mint egy hagyományőrző tábor. Oktatnák az íjjászatot vagy amit éppen egy táborozáson lenne. Fizika, kémia órán elmesélik milyen deformációk, erőhatások érik az nyilat, íjjat, milyen pályát ér a lövedék, közegelhajlás stb szupcsi lenne és mindez nem terhelné a szülő zsebét, mert a közoktatás keretein belül lenne.

Jól értem?

2023. máj. 4. 14:09
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
82%

Huhh ezt meg jól megaszontad így ismeretlenül...

Én örülök hogy kikerülök ebből a fertőből, meg nem ilyen gyökereknek kell bizonygatni, hogy dolgozok.

2023. máj. 6. 21:16
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

"A tanév jul 15-ig pedig gondolom nem száraz természettudományok biflázásából állna, hanem "Honvédelem" tantárgy kereteinek gyakorlásából. Olyan lenne, mint egy hagyományőrző tábor. Oktatnák az íjjászatot vagy amit éppen egy táborozáson lenne. Fizika, kémia órán elmesélik milyen deformációk, erőhatások érik az nyilat, íjjat, milyen pályát ér a lövedék, közegelhajlás stb szupcsi lenne és mindez nem terhelné a szülő zsebét, mert a közoktatás keretein belül lenne. Jól értem?"

Nem! :D

2023. máj. 8. 12:40
 43/60 anonim ***** válasza:
100%

"a bérük felemelik 800k-re ha jól értem 2026-28-ra, így a nyári táboroztatást is megkeresik bőven"

Öööööö, mert te már most meg tudod mondani, hogy 2026-28-ban mennyit fog érni a bruttó(!!!) 800k, merthogy már most tudod, hogy másoknak mennyi lesz a bérük meg hogy milyen árak lesznek a boltokban meg úgy egyáltalán? :D

Egyáltalán kinek a bérét emelik meg bruttó(!!!) 800k-ra? Mert hogy nem az összes pedagógusét, abban biztos lehetsz!

2023. máj. 8. 12:42
 44/60 anonim ***** válasza:
100%

"elvárható, hogy nyáron is bejárjanak tanítani, táboroztatni és a szülőnek ne kelljen érte vagyonokat fizetni"

Jelenleg is meg van oldva a gyerekek felügyelete nyáron is, ha a szülő dolgozik, és nem kell érte vagyonokat fizetni.

"Többet keres, többet dolgozik."

Már most is túl sokat dolgoznak, épp azért romlik a színvonal.

"És akkor már valóban csak annyi szabadságuk lenne, mint a többi dolgozónak, de már legalább pénzük is lenne"

Fingod nincs az egészről, maradjunk annyiban.

2023. máj. 8. 12:45
 45/60 anonim ***** válasza:
94%

"ha csak a téli szünet 3 hét"

Matekból hányas voltál?

2023. máj. 8. 12:48
 46/60 anonim ***** válasza:
94%

"Én postás vagyok és nem kapok annyit mint egy pedagógus, de jóval többet dolgozok. Erre mit léptek?"

Mert egy pedagógus mennyit dolgozik szerinted? Te nem viszel haza munkát, ő meg igen. Itt kezdődik.

2023. máj. 8. 12:49
 47/60 anonim ***** válasza:
88%

43

és ha az EU nem ad pénz, akkor nulla forint lesz

és a kormányunk mintha arra gyúrna, hogy ne is adjanak

2023. máj. 8. 12:50
 48/60 anonim ***** válasza:
95%
Én nagoyn boldog lennék, ha hirtelen minden tanár felmondana és a sok buta fideszes proli egyedül maradna a gyerekével. Akik most itt fröcsögnek, mint valami barbár ugandai sárházlakók, azok rinyáltak megállás nélkül COVID alatt, hogy nem tud online tanunlni a gyerek, há hijába rakja elé a tanár a szöveget, a feladatot, mégsem képes értelmezni a tökkel ütött fejével, mondja el a tanár!
2023. máj. 8. 13:51
 49/60 anonim ***** válasza:
100%
Egy tanárnak sokkal komplexebb a munkája mint egy postásnak.
2023. máj. 8. 13:52
 50/60 anonim ***** válasza:
100%

"a sok buta fideszes proli egyedül maradna a gyerekével"

A butaság meg a proliság pártállástól független.

2023. máj. 8. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!