Megoldás lenne a közoktatási intézmények kiszervezése magának az oktatásban és a pedagógusok problémáira?
Például,ahogy itt:
A szülői munkaközösség, diákönkormányzat is megszavazta.
Az Óbudai Egyetem gyakorlatilag vett magának egy gimnáziumot.Ez azért is jó, mert könnyebben felkészítik a diákokat az egyetemi tanulmányokra, csökkenhet a különbség.
Amikor én diplomáztam, szintén az Óbudain, műszaki menedzser bsc-n, a szaktársak 2/3 része magántanárhoz járt matekból meg a fizika alapú tárgyakból.
Pedig pár éve van már,hogy lediplomáztam.Nagyon régi probléma,hogy a közoktatásban nem megfelelő az oktatás, nem készít fel az egyetemre.
Pedig a műszaki menedzser azért nem gépészmérnök vagy villamosmérnök.Azokon a szakokon még durvább a helyzet.
Óbudain egyébként szépen megugrottak a bérek, mióta alapítványosították:
Tudod te mennyi állami vagyont adtak ki hitbozományba ezeknek az alapítványoknak?
Nem véletlenül ragaszkodik annyira a fidesz az életfogytig tartó kuratóriumi helyekhez.
MOL részvénypakett meg hasonlók. Beb.szna ha még bért sem fizetnének, ha már a mi vagyonunkat odadobták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!