Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A közoktatás ezentúl a nyári...

A közoktatás ezentúl a nyári ingyen tábort/gyermek gondozást is elláthatja?

Figyelt kérdés

Olvasgattam a státusztörvényt és van egy nagyon jó része. Sokan ugyan szidják, de még nem tudni mi lesz benne. Van egy rész ami nagyon tetszik, mint szülő. Meghosszabbíthatják a tanévet julius 15-ig. Utána 15 napra berendelhetik a pedagóust. Gondolom ez a táboroztatás a 15 nap. A felemelt bérükben benne lesz az is. Ez nagyon jó lenne nekünk szülőknek, hisz így nem kellene kisebb vagyonokat táborra költeni és értelmes társaságban kupálódna a gyerek

A tanév jul 15-ig pedig gondolom nem száraz természettudományok biflázásából állna, hanem "Honvédelem" tantárgy kereteinek gyakorlásából. Olyan lenne, mint egy hagyományőrző tábor. Oktatnák az íjjászatot vagy amit éppen egy táborozáson lenne. Fizika, kémia órán elmesélik milyen deformációk, erőhatások érik az nyilat, íjjat, milyen pályát ér a lövedék, közegelhajlás stb szupcsi lenne és mindez nem terhelné a szülő zsebét, mert a közoktatás keretein belül lenne.

Jól értem?

2023. máj. 4. 14:09
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
0%
30) persze ez egyértelmű.plusz izgalmas,változatos program.
2023. máj. 4. 20:33
 32/60 anonim ***** válasza:
100%

#30 Mert nem az a normális, hogy látsz fiatalokat a plázában a bulihelyeken, itt-ott amott? Az nem jut el a töpörödött agyadig, hogy ha heti egyszer elmennek egy buliba attól még simán dolgozhatnak és tanulhatnak a nap többi napján? Vagy akkor a sok középkorú birka miért rinyál folyton hogy jaj, ők mennyit dolgoznak, hát most is Facen lógnak és ezt irogatják ki, meg békemenetre járkálnak ahelyett, hogy dógoznának!

Aki ilyen degenerált az menjen 16 órázni heti 7 napban egy munkatáborba.

2023. máj. 4. 21:38
 33/60 anonim ***** válasza:
94%

19, 'pedagogus vagyok'.. 'tudnák'... Helyesen se tudsz írni, nem hogy még elvégeztél egy egyetemet is :D

Egyébként nekem erről az a véleményem, hogy csak nevetni tudok már ezeken a feltételezéseken. Én majd most kapom kézhez a diplomámat. Egy percet sem fogok közoktatásban tanítani.

2023. máj. 4. 21:55
 34/60 anonim ***** válasza:
23%
Bár így lenne. De a realitás talaján maradjunk. A tábor kisebb költsége a munkabér, az étkezés, szállás, programok, is jelentős pénzbe kerülnek. Sőt a mostani élelmiszer árak, a legnagyobb kiadás.
2023. máj. 5. 06:52
 35/60 anonim ***** válasza:
94%

"A felemelt bérükben benne lesz az is."

FELEMELT??? Most kapok bruttó 391 ezret (nettó 260), bevezetik a státusztörvényt, bruttó 400 lesz a bérem (nettó 266 ezer).

2023. máj. 5. 20:26
 36/60 anonim ***** válasza:
3%
35 aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli!
2023. máj. 5. 21:30
 37/60 anonim ***** válasza:
95%
36.🤮🤡🐑
2023. máj. 5. 22:28
 38/60 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon helyes a törvény 38? Én ezért döntöttem el, hogy akkor diploma után nem leszek tanár hanem elmegyek máshova fele annyit dolgozni több pénzért :)
2023. máj. 6. 21:13
 39/60 anonim ***** válasza:
17%
De ha nem kell tanár, akkor nem kell tanár
 40/60 anonim ***** válasza:
0%
39. Persze, hiszen nem tanítani akartál, hanem tüntikézni egész évben.
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!