A balosoknak nem esik le, hogy ha más nem, a természet mindenképp legyőzi őket, ha túltolják az LMBTQ-t?
Offolok picit!
"háborús filmek a háborút propagálják?"
Ez es kis "nitpick" az egyik kedves hozzászólnál, de vannak olyan filmek, amik tényleg úgy állítják be a háborút, mint egy tök jó dolgot, nem is kevés ilyen van. Ezt csak azért hoztam fel, mert érdekesnek találom, mint azt is, hogy sok tv show a rendőröket szentekként szintén propagálják.
Viszont a szexualitást lehetetlen propagálni, hiszen az ember úgy születik ahogy. Abba nincs döntésünk. Bár én a sok homofób ellenére sem változtatnék a szexualitásomon, mert így szoktam meg és jól érzem magam.
A természet már nem fogja legyőzni se a baoldalt, se az LMBTQ-t, mert az ember már most sem egy természeti lény, már részben kiszállt az evolucióból. A jövőben pedig, amikor még jobban meghosszabítják az életet, vagy mesterséges virtuális környezetben élhetik majd az életüket az emberek test nélkül, akkor meg pláne elszakadunk a természettől, a természetitörvényektől. Ez még a jővő, mint amikor Leonardó Davinchi építgette, a röpképtelen fa repűlőit, de befog következni. Az LMBTQ társadalom azt a jövőt fogja meghatározni, amikor a fizikai világ már nem korlátozza az embereket.
A Orbánék a fidesz szexuális, nemi hisztériái, az már a múlt, reménytelen utovédharc, akkor is ha a mostani világunk még kitart 100 évig.
51
Oké. Téged meg ha zavar, hogy valakit zavar az LMBTQ, akkor fordítsd el a fejed és ne állj le vitatkozni meg köpködni. Ezt a megoldást választod? Persze, hogy nem. Helyette te is hisztériázol és köpködsz másokra.
"Bár én a sok homofób ellenére sem..."
A "homofób" szó eleve logikátlan jelentésű, és emiatt a használata is egy ilyen téma kapcsán teljesen ide nem illő.
56
Az nem gyűlölet, ha olyan dolgot tolnak a képembe, amit én nem akarok, és ezt szóvá teszem. Már eleve ez is kérdéseket vet fel, hogy miért kell mindenre azt hazudni, hogy gyűlölet? Ez mindent elmond a hazudozó jelleméről.
"A "homofób" szó eleve logikátlan jelentésű, és emiatt a használata is egy ilyen téma kapcsán teljesen ide nem illő."
"A homofóbia félelem, undorodás, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexuálisokkal szembeni ellenérzések, hátrányos megkülönböztetés általános megnevezése."
Én úgy látom elég koherens a "homofób" szó jelentése, 100%-ban logikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!