A balosoknak nem esik le, hogy ha más nem, a természet mindenképp legyőzi őket, ha túltolják az LMBTQ-t?
#70 pl, 65-ös komment “ Általában az undor a jellemző,”
Tehát ha szerinted undorító valaki, akkor igenis az gyűlölet és homofóbia. Ne mondd már azt, hogyha veled szemben mondaná azt valaki, hogy rád néz, és hánynia kell, mert undorító vagy, az nem érintene legalább egy picit rosszul
71
"Valaki" véleménye kicsit sem érdekel azt mond amit akar a tényekkel meg felesleges vitatkozni.
71
Pont leírták, hogy miért hibás és buta fogalom a homofóbia szó. Olvasd szépen vissza.
76
Alapvetően ez nem igaz. Egy homokos és egy leszbikus teste is ugyan azokat a negatív reakciókat produkálja, ha olyan nemű embert akarnak ráerőltetni, akihez nem passzol szexuálisan.
#77: Én meleg vagyok, de nem undorodom egy női testtől sem. Nem vonz, de nem is tartom undorítónak.
Pedig ránk szerintem sokkal inkább ránk akarják erőltetni, elég csak azokra a kérdésekbe belegondolni, hogy na mikor lesz már barátnőd, mikor nősülsz, stb. Mintha bárkinek bármi köze lenne hozzá.
77
Ha kifogynak az érvek, jön a személyeskedés. Ezek vagytok ma ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!