A balosoknak nem esik le, hogy ha más nem, a természet mindenképp legyőzi őket, ha túltolják az LMBTQ-t?
81
Ki dönti el, hogy baromság-e? Talán te? Na ne röhögtess :D
#73 Hogy jön ide az asperger szindróma? Annak nem tünete az empátia hiánya...
A streeming platformokra visszatérve. Ha egy szolgáltatónak nem jelent nagy veszteséget az, hogy elveszít egy réteget a tartalma egy részének köszönhetően, akkor nem veszi ki onnan. Ez nem diktatúra, hanem piaci érdek. That's all. Nincs annyi ember(szerencsére), akit zavarna a homoszexualitás megjelenítése, hogy ki kelljen iktatni az ilyen témákat.
83
Nem vagyok meleg. Apropó, szakács sem, így soha nem mondhatom egy ételre sem, hogy fekália íze van? A logikátok bámulatosan ősemberi.
86
Én is hetero vagyok, mégis tudok róla, hogy egy leszbikus is fintorog ha egy férfihez kéne közelednie. Még a végén kiderül, hogy az LMBTQ egyet jelent az olvasatlansággal.
88
De itt a vita két dolgon pattant ki. Az egyik a "homofób" szó, aminek a jelentése hibás. A másik pedig ennek a hibás szónak az ész nélküli osztogatása. Talán harmadiknak idevágó még, hogy az egész dologgal kapcsolatban csak egyetlen álláspont az elfogadott az LMBTQ részéről, ami viszont elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!