A balosoknak nem esik le, hogy ha más nem, a természet mindenképp legyőzi őket, ha túltolják az LMBTQ-t?
Az LMBTQ túltolása, csak az egyik szín a palettán, a deviancia népszerűsítése, csak az egyik eszköz, semmi több. Itt a cél hoszabb távon egy egységes világkormány, egy új világrend kialakítása és ehhez szét kell ütni a nemzetállamokat. Ezt a célt szolgálja a migráció, az lmbtq prooaganda, minden agyament ötlet. A hagyományos családmodell szétverésével meggyengíthetik a társadalmat, a migrációval, a lakosság gyökértelenné válásával szintén. Könnyen irányítható, homogén, gyökértelen társadalom kialakítása most a cél, egyelőre.
Nyilván, ezt az egyszerű lmbtq aktivista így nem látja át, kb ők a hasznos hülyék, akik elvégzik a piszkosmunkát.
#laposföld, #alusapka, #gyíkember, látod én már ide írtam, neked már nem kell😂, csak cáfold meg.
Fú g.ci...Rendesen lent van a színvonal. Évszázadokig effektíve feudalizmus és rabszolgaság volt, és most minden újra visszaköszön majd, mert a melegek házasodhatnak, legalábbis a jobboldaliak szerint. Ezek tényleg betegek agyilag.
Mondjuk ha a természet úgyis győz akkor valóban nem kell erőlködniük, várjanak türelemmel, és tartsák meg maguknak a skizofrén fantazmagóriáikat.
Én nem értem az egészet.
Milyen klonozás?
14#
Más kérdés,hogy nem kellene reklámozni meg mutogatni.
17.
Csak minden filmben ott van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!