Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz még esély az...

Szerintetek lesz még esély az én életemben, hogy melegként gyereket vállaljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 11. osztályos. Meleg vagyok, de én is úgy képzelem el a jövőmet, mint a heteró osztálytársaim. Érettségi, egyetem, munka, autó, ház, párkapcsolat, gyerekvállalás.

Jó lenne, ha ilyen 30 éves korom környékére már összejönne minden, viszont nem tudom, hogy fog-e addig javulni a helyzet, tehát fogadhatunk-e örökbe addigra már.

Van esély szerintetek, hogy javuljanak a dolgok? Vagy semmi értelme küzdeni, úgyis mindig másodrangú állampolgár leszek?

2023. márc. 13. 14:59
 71/113 anonim ***** válasza:
83%

#69: "a fiatalok többsége meg szerencsére nem nyomoronc libsevikXD"

Tévedsz. A fiatalok kétharmada az általad úgy megvetett ellenzékkel szimpatizál.

2023. márc. 14. 20:40
 72/113 anonim ***** válasza:
87%
"30 alatt a legnépszerűbb párt a Mi Hazánk" Még mindig csak a narancsban ami az agyad helyén van: a kétfarkú a legnépszerűbb párt.
2023. márc. 14. 20:43
 73/113 anonim ***** válasza:
30%

Már most is van esélyed rá!

Megpisztolyozza egyikőtök a másikat, az meg várja csak nyugodtan, hogy megfogant-e a lombikfejű benne vagy sem!

Nem bonyolult!

2023. márc. 14. 23:09
 74/113 anonim ***** válasza:
41%

Biztos, hogy igen. Jó irányba haladunk, csak még kell egy kis kitartás és türelem.

Van dajka anyaság, béranyaság, örökbefogadás.

Kívánok Neked egy gyönyörű családot a jövőben.

2023. márc. 19. 11:34
 75/113 anonim ***** válasza:
58%

Ismerek meleg párt, akik külön külön örökbe fogadtak, mert ugye egyedülállóként lehet. Mindketten a másikat jelölték meg nevelőszülőnek végrendeleben, ha esetleg történne valamelyikükkel valami. Van erre hivatalos mód.

És így együtt élnek egy boldog családként.

2023. márc. 19. 11:39
 76/113 Thunderfairy ***** válasza:
37%
Én lehetek elfogadó egy meleg/leszbi emberel. De az evoluciós fejlődés nem lesz elfogadó. Szépen kihalnak majd utod hiányában ezek is. Az evolució nem fogad el titeket, majd a sors elintézi ezt a kérdést is.
2023. márc. 19. 12:08
 77/113 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom miert faj a tobbsegnek az ha meleg és így is gyereket szeretne.

Senkinek se art.

Egyedül Ti bantanatok a sok itelettel.

2023. márc. 19. 15:03
 78/113 A kérdező kommentje:

"Szépen kihalnak majd utod hiányában ezek is."

Már az ókorban is voltak melegek és mindig lesznek. Ez olyan minthogy mindkét szülőm heteró és jobbkezes, én meleg lettem, az egyik tesóm meg balkezes. Ezt dobta a gép...

2023. márc. 19. 15:39
 79/113 anonim ***** válasza:
20%

Nem tudom miert faj a tobbsegnek az ha meleg és így is gyereket szeretne.

Kár hogy a gyerekeket erről amx később lehet megkérdezni, és hát neked milyen gyerekkorod volt?

2023. márc. 19. 15:55
 80/113 anonim ***** válasza:
61%
#79 a hetero szülők is elcs*szhetik a gyereknevelést, okozhatnak traumát, bántalmazhatják a gyereket. Mégsem tiltják meg nekik.
2023. márc. 19. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!