Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz még esély az...

Szerintetek lesz még esély az én életemben, hogy melegként gyereket vállaljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 11. osztályos. Meleg vagyok, de én is úgy képzelem el a jövőmet, mint a heteró osztálytársaim. Érettségi, egyetem, munka, autó, ház, párkapcsolat, gyerekvállalás.

Jó lenne, ha ilyen 30 éves korom környékére már összejönne minden, viszont nem tudom, hogy fog-e addig javulni a helyzet, tehát fogadhatunk-e örökbe addigra már.

Van esély szerintetek, hogy javuljanak a dolgok? Vagy semmi értelme küzdeni, úgyis mindig másodrangú állampolgár leszek?

2023. márc. 13. 14:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/113 anonim ***** válasza:
85%
Ebben az országban màr a többi is lehetetlrn kihìvás egy fiatalnak, aki nem örököl jelentős összeget. Saját fizetésből, Csok és hasonló hitelek nélkül szinte esélytelen saját lakás, autó, egzisztencia kialakítása. Szóval én a helyedben mkst inkább ezen aggódnék, a gyerekkel ráérsz még. 40 évesen is lehet még örökbefogadott gyereked, de amíg a Fidesz lesz hatalmon, addig nem sok esély van rá, hogy ez gördülékenyen menjen. Egyedülálló, biztos alapokkal rendelkező nőknek is nehezen adnak gyereket, inkább hagyják, hogy a nevelőotthonban szeretet nélkül nőjenek fel. Szóval nem könnyű dolog ez, de jelenleg vannak ennél nagyobb problémák is. Pl én heteróként sem mernék dbbe az országba gyereket vállalni, már csak a gyerek jövője miatt sem. Neki sem lenne jó egy ilyen országban.
2023. márc. 20. 09:02
 112/113 anonim ***** válasza:
83%
Az utolso nagyon helyesen megmondta. Szexualis orientaciotol fuggetlenul neggondolando, hogy vallaljon az ember gyereket es nem csak azert mert ezt harsogja mindenki, hogy szuljel, hanem h van-e jovoje a gyereknek ebben az orszagban. A valasz teljesen egyertelmu: nincs. Es ezt mutatjak is az adatok: ma mar csomoan vandoorlnak kulfoldre, de orbanek miatt szegyellik a hataron tuliak is magyarnak vallani magukat. En az orszag jovojet teljesne kilatastalannak latom. Olyan orszagba, ahol nincs tanar, az egeszsegugy romokban, es mindent csak hitelbol tudnal megvenni, hat koszi de inkabb nem kell gyerek. Szerencsere ez engem melegkent nem is erint.
2023. márc. 20. 09:07
 113/113 anonim ***** válasza:
49%

#71 nem

#72 Miért hazudsz? Mi erre a bizonyítékod? Xd

2023. márc. 24. 19:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!