Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz még esély az...

Szerintetek lesz még esély az én életemben, hogy melegként gyereket vállaljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 11. osztályos. Meleg vagyok, de én is úgy képzelem el a jövőmet, mint a heteró osztálytársaim. Érettségi, egyetem, munka, autó, ház, párkapcsolat, gyerekvállalás.

Jó lenne, ha ilyen 30 éves korom környékére már összejönne minden, viszont nem tudom, hogy fog-e addig javulni a helyzet, tehát fogadhatunk-e örökbe addigra már.

Van esély szerintetek, hogy javuljanak a dolgok? Vagy semmi értelme küzdeni, úgyis mindig másodrangú állampolgár leszek?

2023. márc. 13. 14:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 A kérdező kommentje:

Ha rajtam múlna, egy fiam és egy lányom lenne. De nem így működik, az én szüleim pl. ugyanúgy egy fiút és egy lányt akartak, erre született nekik egy lányuk, majd lány ikrek, és végül negyedikként én.

2023. márc. 13. 15:39
 22/113 anonim ***** válasza:
86%

Én anno a nevüket is kiválasztottam, amikor még ilyesmiről ábrándoztam. De én is kb. 18 évesen voltam romantikusabb alkat.

Most már nem hiszem, hogy akarnék gyereket. Max valahol messze, de tengeren túlon. Az ember soha nem lehet elég messze Magyarországtól.

2023. márc. 13. 15:43
 23/113 anonim ***** válasza:
12%

"Nemrég tanultuk Adyt" - mondjuk a tanulásról pont nem vagytok híresek.

"Vidéki vagyok ezért nem voltam még a Prideon" - Pécsen is volt. Nem voltál, de tudod, hogy kult hely. Érdekes.

"Egyiket sem én csináltam" - állította ezt valaki? lehet meleg se vagy, csak simán divatb.zi.

"Csak heteró tanáraim vannak" elég bátor kijelentés, de örülök, hogy minden tanárod magánéletével ennyire képbe vagy. Én az enyémekről ezt nem tudom. Fogalmam sincs, hogy valamelyik meleg e. Talán majd 17 évesen már elég bölcs leszek, hogy tudjam ezt. Lehet neked is a magadéval kéne inkább foglalkoznod.

Esetleg még pár divatos hazugság? Értelmetélen demagógia van a tarsolyodban?

2023. márc. 13. 15:43
 24/113 anonim ***** válasza:
13%
Hát hogyne. Most is teheted. Vállald fel magas és légy büszke hetero. Ugye nem jó egy életet végig szenvedned betegként? Ma már gyógyítható a homoszexualitás.👍
2023. márc. 13. 15:50
 25/113 A kérdező kommentje:

"mondjuk a tanulásról pont nem vagytok híresek"

Kik?????

"lehet meleg se vagy, csak simán divatb.zi"

Tudom, hogy kit szeretek. Ha te még sosem voltál szerelmes úgy igazából, hogy a másikkal akard leélni az egész életed, akkor úgysem érted meg. Ha pedig szerettél már valakit igazán, akkor szerintem tudod, hogy az ember pontosan tisztában van a saját szexuális orientációjával.

"Pécsen is volt. Nem voltál, de tudod, hogy kult hely. Érdekes."

Ja, Nyíregyházáról majd Pécsre fogok járni... Képek meg vannak a neten és néztem őket, mivel én is szeretnék majd menni, ha egyszer lesz rá lehetőségem.

"elég bátor kijelentés, de örülök, hogy minden tanárod magánéletével ennyire képbe vagy"

Hát mivel a legtöbb fenn van facebookon, ott egy csomó kép a családjukról.

2023. márc. 13. 15:51
 26/113 A kérdező kommentje:
Milyen a normális meleg?
2023. márc. 13. 15:59
 27/113 anonim ***** válasza:
14%
Értelmes. És nem demagóg. Nem adja ki magát 17 évesnek. Felfogja, amit mondanak neki.
2023. márc. 13. 16:02
 28/113 anonim ***** válasza:
88%

#16: "Ti, homárkáim elég ostobák vagyok. Megyek, hányok egyet."

Nem vagyok meleg, viszont homofób sem vagyok, mint te. Ennél több eszem van.

Ja és egyébként felnőtt férfi vagyok, ráadásul heteró. Engem semmiben nem korlátoznak a melegek, ellenben a hozzád hasonló szűk látókörű egyedek mérgezik a társadalmat.

2023. márc. 13. 16:02
 29/113 A kérdező kommentje:

"Értelmes. És nem demagóg. Nem adja ki magát 17 évesnek. Felfogja, amit mondanak neki."

Felfogom, amit mondanak. 17 vagyok, ezt már elmondtam. Te vagy, aki nem fogja fel a dolgokat.

2023. márc. 13. 16:04
 30/113 anonim ***** válasza:
80%

Fogsz tudni örökbe fogadást kezdeményezni, ha addig nem szigorodnak a feltételek. Ez alapján ugyanis lehetőség van egyedülállóként is örökbe fogadni, bár a házaspárokat előnyben részesítik.

[link]

(Nem rosszindulatból mondom, de tényleg szokatlan, hogy 17 évesen ilyesmin gondolkodsz.)

2023. márc. 13. 16:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!