Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz még esély az...

Szerintetek lesz még esély az én életemben, hogy melegként gyereket vállaljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 11. osztályos. Meleg vagyok, de én is úgy képzelem el a jövőmet, mint a heteró osztálytársaim. Érettségi, egyetem, munka, autó, ház, párkapcsolat, gyerekvállalás.

Jó lenne, ha ilyen 30 éves korom környékére már összejönne minden, viszont nem tudom, hogy fog-e addig javulni a helyzet, tehát fogadhatunk-e örökbe addigra már.

Van esély szerintetek, hogy javuljanak a dolgok? Vagy semmi értelme küzdeni, úgyis mindig másodrangú állampolgár leszek?

2023. márc. 13. 14:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/113 anonim ***** válasza:
26%

Én azt nem értem, hogy hetero férfiként egy kisebbség - a statisztikák szerint a lakosság 4%-a - mindenféle hazugságot terjesztve miért akar belőlem másodrangú állampolgárt kreálni? Miért akarják, hogy a deviáns viselkedésüket normálisnak fogajam el?

Miért akarják gyomorforgató módon lenyomni ezt a többség torkán? Miért nem tartják tiszteletben a normális élethez való jogomat? Sérti a puffogásuk az értékrendemet.

16 éves vagyok, 10. osztályos.

2023. márc. 13. 15:22
 12/113 A kérdező kommentje:
Ki akarja lenyomni a véleményét a torkodon? Senki sem akarja, hogy légy meleg, csak mi is békénben szeretnénk élni, úgy mint a heterók.
2023. márc. 13. 15:26
 13/113 anonim ***** válasza:
31%

#11: Senki nem akar belőled másodrangú polgárt csinálni, ez csak a te tévképzeted.

Egyébként pedig 16 évesen elég vicces, hogy férfinak hívod magad 😂 Persze nyilván nem annyi vagy, pont olyan hazugság ez is, mint a hozzászólásod többi része.

2023. márc. 13. 15:30
 14/113 anonim ***** válasza:
17%

12 Igen? Békésen?

Ezért folyik a csapból is a hányingerkeltő propagandátok?

Ezért kell a pride vonuláskor a szánalmas rángatózásotokat nézni?

Ezért kell érzékenyítő filmeket, meséket, zenéket kreálni?

Értem, hogy Te 17 évesen még butuska is vagy tehát ezeket nem érted, és elhitette veled a tanárbácsi amikor az ölébe ültetett, hogy ez normális, de egyszer majd rájössz.

2023. márc. 13. 15:30
 15/113 anonim ***** válasza:
21%
Az én értékrendemet is sérti a melegek vergődése, követelőzése, pride-on vonaglása.
2023. márc. 13. 15:32
 16/113 anonim ***** válasza:
13%

13.

Együtt ünnepeltük a kérdezővel a szülinapunkat:) aznap lett 17, amikor én 16 :)) sosem hazudok.

Mondjuk értem, hogy Te fiúként nem hívod magad férfinek, mert mindig te vagy a lány :)

Ti, homárkáim elég ostobák vagyok. Megyek, hányok egyet.

2023. márc. 13. 15:35
 17/113 A kérdező kommentje:

"Ezért folyik a csapból is a hányingerkeltő propagandátok?"

Milyen propaganda? Szóba sem lehet hozni a létezésünket. Nemrég tanultuk Adyt, az egyik osztálytársam megkérdezte a tanárt, hogy Ady tényleg karart-e Léda férjével. A tanár meg elkezdte terelni a témát, mert be vannak fenyítve, nem szabad ilyenekről beszélni, akkor sem, ha igaz.

"Ezért kell a pride vonuláskor a szánalmas rángatózásotokat nézni?"

Vidéki vagyok ezért nem voltam még a Prideon, de a képeket elnézve sokkal kulturáltabb hely, mint pl. egy fesztivál, ahol főleg heterók rángatóznak betépve.

"Ezért kell érzékenyítő filmeket, meséket, zenéket kreálni?"

Egyiket sem én csináltam.

"és elhitette veled a tanárbácsi amikor az ölébe ültetett, hogy ez normális"

Csak heteró tanáraim vannak.

2023. márc. 13. 15:36
 18/113 anonim ***** válasza:
22%
Férfi vagy lány lenne az a gyerek?
2023. márc. 13. 15:36
 19/113 A kérdező kommentje:
*kavart-e Léda férjével
2023. márc. 13. 15:37
 20/113 anonim ***** válasza:
81%

A pillanat, amikor a 17 éves fiú intelligensebben nyilvánul meg, mint az ide válaszolgató felnőtt nemzethy "férfiak".

xD

2023. márc. 13. 15:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!